Tovább fejlesztik a Nagyhalász Speedway Ringet


Miközben a világ salakmotoros sportjának új királya van az ausztrál Jason Doyle személyében, aközben itthon nem csak a megváltozott időjárás miatt,de elhallgattak a motorok,bezártak a pályák. Talán csak egy helyen szorgoskodnak,Nagyhalászban(itt volt utoljára nyílt nap 17 salakmotoros jelenlétében),ahol a hírek szerint tovább fejleszti a Speedway Ringet a tulajdonos,Albók József. Erről kérdeztem az idei csapatbajnokság győztes együttesének mentorát:

- A hír igaz-mondta. 11 vagonnyi salgótarjáni vörös salakot hozattam a pálya még gyorsabbá tétele és még jobb minősége érdekében-folytatta.Igaz,hogy ez a legdrágább,de az első perctől kezdve csak ebben a minőségi salakban gondolkodtam. Az idén itt megfordult külföldi vaspapucsosok is dicsérték,ha pedig még gyorsabb pálya lesz itt,akkor még szívesebben jönnek ide versenyezni.Apropó versenyek:2017-ben két nagy európai verseny helyszíne is volt

Nagyhalász,jövőre ennél több hasonló minőségű viadal megrendezése a cél.
Ami az utánpótlást illeti,a technika már rendelkezésre áll,ugyanúgy a stáb is,viszont a salakmotor sportot választó gyerekeket még keresni kell.Sokszor a szülők nem engedik őket ebbe a nem veszélytelen sportágba.

Nem titok,hogy a nagyhalászi egyesületet 2-3 éven belül európai hírűvé,sőt világszerte ismertté szeretném tenni.Ezen dolgozunk itt a Nyírségben,ahol a télen sem tétlenkedünk majd-zárta a nagy terveket szövögető tulajdonos.

mams.hu

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi