Jack Holder Victoria állam bajnoka


Szombaton rendezték meg a Derwent Parkban a Victoria állam egyéni bajnoki címéért kiírt küzdelmet,melyet végül Jack Holder nyert meg nagyszerű versenyzéssel. Második helyen végzett Brady Kurtz aki egyébként fantasztikusan versenyzett az alapszakasz során.Kurtznak sikerült az alapszakaszban Holdert is megvernie,ám a fináléban Jack nem bízott semmit a véletlenre így az ő nyakába került a győzelemért járó babérkoszorú.

A harmadik helyen végül Zaine Kennedy végzett,míg a finálé negyedik helyén Mattnew Gilmore érkezett célba. Ezen a mildurai estén nem volt nagy szerencséje a hazai sztárnak,hiszen Justin Sedgmen csak a hetedik helyen tudta befejezni versenyét.

Út a dönőig 
Az alapszakasz után a legjobb nyolc versenyző kapott lehetőséget,hogy a fináléba motorozzák magukat.
Az első semi finalban Zaine Kennedy,Brady Kurtz,James Davies,Jordon Stewart álltak a szalag mögé.Rögtön a szalag felcsapódása után Stewart műszaki probléma miatt volt kénytelen kiszállni a futamból.Az eslő félkörben Kurtz helyezkedett a legjobban,és az élre tudott állni ,mögötte Kennedy,valamint Davies.Ez a sorrend egyébként egészen a leintésig így maradt,ennek köszönhetően az első két motoros biztosan jutottak a döntőbe.

A második semi finalban Todd Kurtz,Jack Holder,Matt Gilmore,Jaimon Lidsey vágtak neki . A legjobban a rajtot követően Jack Holder lőtt ki,mögötte viszont Gilmore nem adta fel a küzdelmet.Két körig nagyon keményen a nyakán loholt a vezető Holdernak,viszont ezt követően már nem tudott közelebb kerülni hozzá.Végül ennek a futamnak az eredménye Holder,Gilmore,Lidsey,valamint Todd Kurtz lett.

A fináléban a rajt után Brady Kurtz lőtt ki a legjobban ,de Holder végig rá volt tapadva.A vezető Brady másfél körön keresztül az élen állt,viszont egy pici hibát vétett,és ezt azonnal Holder kihasználta és az élre állt. A folytatásban a vezető Jack Holder már nem hibázott,és így ő nyerte meg a Victoria állam bajnoki címét,Brady Kurtz,Zaine Kennedy,és Mattnew Gillmore előtt.


A verseny megtekinthető itt ....---- Victorian Solo Speedway 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi