Speedway legjobb párosok - Új arcok is lehetőséget kapnak a bajnokságban!

SBPC


Az idei Speedway Best Pairs Cup sorozatban bemutatkozik egy új svéd csapat is,melyek a Bauhaus Team néven fognak szerepelni.A versenyzőik között található Andreas Jonsson,Jacob Thorssell,valamint Wiktor Lampart. A csapat két svéd játékosa a hazájuk csapatbajnokságában is munkatársak a Rospiggarna Hallstavikben.Ami azt jelenti,hogy Jonsson és Jacob nagyon jól ismerik egymást.


Jonsson tavaly egy nagyon sikeres évet zárt,többek között az Egyéni Európa bajnokságon az ötödik helyet szerezte meg.Sajnos Thorsstell az év végén egy nagyon komoly sérülést szenvedett a brit ligában,de már teljesen felépülten várja a szezont .


Egy új arc fog bemutatkozni a német Trans MF Pro Race Teamben ahol az eddig jól megszokott kettős Martin Smolinski,valamint Leon Madsen mellett a tavalyi Európa bajnok Andzejs Lebedevs lesz a harmadik versenyző.

A Monster Energy Team a tavalyi hármasa mellé Greg Hancock,Chris Holder,valamint Pawel Pzedzelwski mellé a fiatalabbik Holdert Jacket is leszerződtette.Az előzetes tervek szerint Jack Holder majd az utólsó németországi fordulón kap majd lehetőséget.

Mint arról már korábban beszámoltunk az Ekantor.pl lengyel trióban Patryk Dukek,Piotr Protasiewicz,valamint Gzegorz Zengota vágnak majd neki a végső győzelemért. A csapatnak a versenyző állományán végigfutva nagy esélyük van akár sorozatot megnyerni is.

Egy év kihagyás után sokak örömére visszatér a FOGO Power csapatba az oroszok elsőszámú versenyzője Emil Sayfitdinov.Mellette Piotr Pawlicki aki egyébként most sérült,valamint a nagyon szimpatikus Jaroslaw Hampel állnak majd a startszalag mögé.

Egyenlőre az utolsó csapat összetételét még nem hozták nyílvánosságra,de remélhetően hamarosan kiderül.


A bajnokság első fordulójára március 24-én kerül sor majd Torunban ....



Csapatok összetételei Speedway Best Pairs Cup:
Trans MF Pro Race Team: Leon Madsen, Martin Smolinski, Andzejs Lebedevs
Fogo Power: Emil Sayfutdinov, Piotr Pawlicki, Jarosław Hampel
Monster Energy Speedway Team: Greg Hancock, Chris Holder, Paweł Przedpełski, Jack Holder
Team Bauhaus: Andreas Jonsson, Jacob Thorssell, Wiktor Lampart
Ekantor.pl Team: Patryk Dudek, Piotr Protasiewicz, Grzegorz Zengota

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi