Kasparzak a szabadkártyás Varsóban

Pontosan egy hónap múlva kezdetét veszi a Speedway Grand Prix 2018-as sorozata. Május 12-én a lengyel fővárosban, Varsóban láthatjuk az első fordulót, aminek szabadkártyás versenyzője Krzysztof Kasparzak.

Kasparzak mellett a két tartalék Maksym Drabik (17) és Bartosz Smektała (18) lesz. Így a tartalék versenyzőkkel együtt már hét lengyel versenyzőnek tapsolhatunk a bevonulás során, hiszen mögöttük és a szabadkártyás KK-n kívül Patryk Dudek, Maciej Janowski, Bartosz Zmarzik és Przemysław Pawlicki főversenyezőnként száll be a küzdelmekbe.

Krzysztof Kasprzakot 2015-ben láthattuk állandó résztvevőként utoljára a GP sorozatban, ekkor 15. helyen zárt. A legjobb éve, a 2014-es volt, amikor is ezüstérmesként zárta a sorozatot. Azóta csak szabadkártyás helyekkel kell megelégednie.

"Természetesen szeretnék állandó résztvevőként visszatérni a GP-be, évről-évre gondolok erre, ehhez azonban egy jó nagy adag szerencse és egy nagyon jó motor kell. - mondta Kasprzak az sgpnarodowy.pl oldalnak adott rövid interjúban. "Örülök, hogy Varsóban versenyezhetem - folytatta - Megpróbálom a legjobb formámat hozni, hogy ne okozzak csalódást a szurkolóknak. A lengyel fővárosban tartott versenyek légköre egyedülálló. Tudjuk, hogy Cardiffban is az, de hogy odahaza érezzem ezt, ez fantasztikus. " - fejezte be a beszélgetést a szabadkártyás versenyző.

A versenyre még korlátozott számban lehet jegyet vásárolni az alábbi linken: https://www.kupbilet.pl/sgp2018

1 Megjegyzések

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

  1. Érdeklődöm, tudja-e valaki, hogy a GP fordulókat élőben közvetíti-e valamelyik TV- csatorna, vagy on-line tv? Sajnos, a Spíler tv. szombati műsorkiírásában nincs!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi