Páros EB Elődöntő: Debrecen helyett Nagyhalász

Június 30-án a Páros Európa Bajnokság 1. Elődöntőjének adott volna otthont a debreceni Gázvezeték utcai stadion. A verseny rendezését a Debrecen Speedway SE vállalta el, azonban azt május 1-jén az egyesület indoklás nélkül lemondta.

A verseny természetesen megtartásra kerül, de immáron a Nagyhalászi Motorsportért Sportegyesületet rendezésében. Ennek megfelelően a versenyt Nagyhalászban tekinthetjük majd meg, június 30-án, 15:30-as kezdéssel. A versenyen német, ukrán, lett, norvég, szlovák és finn párosok küzdenek meg hazánk fiaival a továbbjutásért.

További hír a Debrecen Speedway SE tájékáról, hogy a május 19-én Lonigoban megrendezésre kerülő 2019-es GP kvalifikációs versenyen való részvételét Tabaka József indoklás nélkül lemondta. Helyette, a salakszakág döntése értelmében, Benkő Roland fogja hazánkat képviselni.

4 Megjegyzések

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

  1. Lehet e stream a Varsói versenyről

    VálaszTörlés
  2. Az van, hogy jó magyar szokás szerint dögöljön meg a szomszéd tehene... Debrecent egy magyar klubtól feljelentették (szerintem ki lehet találni melyikről van szó), hogy a pálya nem alkalmas EB futamok rendezésére. FIM bizottság, vegzálás, b@szogatás, szerintem ebből lett elege a debreceni klubnak... Szégyellheti magát az összes nyomorult - főleg a narkós borsodi fiú :) - , aki tönkre akarja tenni a debreceni speedwayt, mert évtizedek óta mégiscsak Debrecen az, ahol megpróbálnak utánpótlást szervezni, nézőt tudnak kicsalogatni és egyáltalán a legnagyobb salakos múltja van itthon. Hányinger az egész...

    VálaszTörlés
  3. Nincs nézettsége egy-egy ilyen eb versenynek már. Ennek egyik oka,a magyar srácok abszolút nincsenek partyban még hazai pályán sem,a nemzetközi középmezőnnyel sem. A másik ok szerintem,hogy irreális jegyárak vannak. Magyar bajnoki 3000-Ft ,Eb elődöntő 3000-Ft.A magyar határtól 300 km-re 2500-Ft-nak megfelelő zlotyiért sztárokat és izgalmat lát az ember. Debrecen visszaadta a páros versenyt,valószínű azért ,mert ha egy Kildemand nem vonzott be neki 2000-nézőnél többet a lelátóra,akkor egy lett,szlovák, ukrán válogatott még annyit se fog. A Zsarnovicei Grand prix elődöntőn,ahol 1 jelenlegi és 4 ex gp-s versenyző plusz a regnáló európa bajnok indul, olcsóbb jegyárakat állapítottak meg a szervezők,mint pl a páros eb-re Nagyhalászban. Ezért is tart ott a sportágunk ahol tart.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi