Bátor debütáló salakmotorosok a Speedway világában! (videó)


Bátor debütáló salakmotorosok a Speedway világában! Sebestyén Peti és Léderer Ákos is motorra pattant az új sorozat tiszteletére. Elindult a vadonatúj Monster Energy FIM Speedway of Nations páros bajnokság, melyet kizárólag a Spíler1 Tv közvetít Magyarországon.

Az idén debütáló sorozatban 15 nemzet szerepel, amely csapatonként 2 felnőtt versenyzőt és egy 21 év alatti tartalékot indít a sorozatban. A selejtezőben induló 14 ország párosait két részre osztották, így alakult ki a két, egyenként 7 nemzetet felvonultató elődöntő.

 Ezek során nagy csatában és látványos előzésekkel a következő párosok jutottak tovább: az első selejtezőből Oroszország, Németország, Dánia a másodikból Svédország, Anglia, Ausztrália párosai csatlakoztak a házigazda lengyel duóhoz a június 8-9-i, Wroclaw-ban megrendezésre kerülő döntő mezőnyéhez. A spíleres Grand Prix közvetítés során jól összeszokott Molnár Ariel- Léderer Ákos páros közvetíti a nemzetek kupa sorozat összecsapásait.

 A Spíler MotorsportHD a döntő beharangozásához különleges videóanyagot forgatott, amelyben a salakmotor kommentátora Léderer Ákos, és a MotoGP szakkomentátora, Sebestyén Peti, Molnár Ariel tanácsaival felvértezve életükben először kipróbálták a salakmotorozást. A forgatásának a gyulai salakmotor pálya adott otthont, ahol jelen volt Magosi Norbert országos bajnok és Benkő Roland versenyző is, külön köszönjük Szilágyi Sándor segítségét a videó létrejöttéhez!


 A nemzetek kupája döntője, szombaton 19:00-tól lesz látható a Spíler1 TV műsorán!

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi