SEC: A vágy tárgya elkészült

Igencsak erős polcra lesz szüksége otthon annak a versenyzőnek, aki idén a Salakmotoros Egyéni Európa Bajnoki címet elnyeri. A brit művész, Shane Martin már tavaly is nagyot alkotott a SEC trófeájának megtervezése és elkészítése terén, de idén még messzebb ment.

A trófea 56,6 cm magas, két oldalán két lánc díszíti, melyek hossza 13,5 cm. Nem szabad kihagyni a két oldalán található osztott lánckereket sem, mely azon túl, hogy nagyon jól mutat, a trófea fogását is megkönnyíti. A felemelése sem lesz majd egyszerű a bajnok számára, hiszen 17 kg-os a díj. A középpontban azonban egy dugattyú áll, melynek átmérője 17,78 cm. Az egész összességében nagyszerűen néz ki.

Ahhoz, hogy valaki ezt a magasba tarthassa majd szeptember 15-én Chorzówban az utolsó finálé alkalmával, majd 90 kört kell teljesítenie a négy döntő során úgy, hogy legyőzze riválisait és kihozza magából a maximumot.

Holnap ízelítőt kaphatunk a SEC légköréből és remélhetőleg nagyon jó versenyt láthatunk, melyet az Eurosport1 élőben közvetít majd 19 órai kezdettel.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi