Új csillag születik - Robert Lambert a brit bajnok ! (videó)


Mint arról korábbi cikkünkben beszámoltunk hétfőn rendezték meg Manchesterben a brit bajnoki döntőt,ahol a végeredmény alapján igazi generáció váltásról beszélhetünk.Az idén remek formában lévő Robert Lambert maximális teljesítménnyel nyerte meg a bajnoki címet,aki nem felejtsük el mindössze csak húsz esztendős.A mezőnyben több egykori Grand Prix menő,is részt vett de ezúttal nekik nem sikerült a fináléba sem motorozniuk magukat.

Lambert mellé a dobogó második fokára Dan Bewley állhatott fel,aki igazán nagy meglepetést szerzett ezen a találkozón.A fiatal versenyző beceneve rakéta ember,ami igazán passzol hozzá.Idén a brit Belle Vue Ace csapat motorosa,és fantasztikus eredményeket ér el.Az a bajnoki ezüstérem pályafutása legnagyobb dobása volt eddig,de 19-évesen brilliáns eredménynek számít.

Harmadik helyen végzett a címvédő Craig Cook,akinek idén nem adott esélyt a feltörekvő fiatal generáció. A finálé negyedik helyén Jason Garitti végzett .

A győztes Lambert ezzel a győzelemmel nem csak a bajnoki címet zsebelte be,hanem az indulási jogot a brit Grand Prix fordulóra is.

Most szeretnénk bemutatni a bajnoki döntő futamot,hogyan küzdött ellenfeleivel az újdonsült bajnok.

Végeredmény Itt olvasható: 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi