Macec kupa Nagyhalászban


2018. július 21-én Nagyhalászban kezdődik a 2018-as MACEC Kupa sorozat, mely öt fordulóra lett a szervezőbizottság részéről kiírva. 3 lengyel, 2 cseh, 3 ukrán, 2 szlovák, 2 román, 1 bolgár és három magyar résztvevő kapott lehetőséget az első fordulóban, melynek első futamára 15:45-kor kerül sor a Nagyhalász Speedway Ringen.

A verseny előtt a rendező klubnak edzéslehetőséget kell biztosítania a versenyzőknek, ez a tréning a verseny napján 11 órakor lesz látható. A versenysorozat második fordulója augusztus 4-én lett volna a lengyelországi Leszno-ban, ez azonban már bizonyosan más helyszínen és időpontban lesz lebonyolítva. Ide két magyar versenyző kapott besorolást. 

A harmadik fordulót október 6-án Ukrajnában, Lvov-ban tartják meg, itt is két magyar indulóval számolnak. A negyedik fordulóban, október 13-án a csehországi Pardubicében egy versenyzőnk, míg a romániai Brailában, október 20-án szintén egy versenyzőnk képviselheti hazánkat. A nagyhalászi első forduló versenyzőit a hét résztvevő szövetségnek július 14-ig kell megnevezni.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi