Elhunyt Tomasz Jędrzejak

Döbbenetes tragédia rázta meg ma a salakmotoros világot. 39 éves korában önkezével véget vetett életének Tomasz Jędrzejak, aki ebben a szezonban a Stal Rzeszów csapatát erősítette.

Tomek vasárnap Rzeszówban versenyzett és 11 pontot szerzett a Poznan csapata ellen, ő volt az idei 2. liga szezon legeredményesebb versenyzője, 2,574-es átlaggal.

Tomasz Jędrzejak 1979. július 14-én született Ostrówban, legnagyobb sikerét 2012-ben érte el, amikor lengyel egyéni bajnok lett. Két kislánya gyászolja, Olivia és Lili.

Nyugodj békében Tomek! Rest In Peace 😢

1 Megjegyzések

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

  1. Robert Dados, Rafal Kurmanski, Lukasz Romanek mind lengyel versenyző aki öngyilkos lett. Ezeket a neveket már hosszú évekkel ezelőtt olvastam az angol wikipédián ahol az öngyilkos motorversenyzőket sorolják fel, hét név (persze hiányos), abból hat salakmotoros, és ami a legmegdöbbentőbb, hogy három fiatal szinte gyerek lengyel. Évente rengeteg versenyző hal meg motorversenyzők között, de az benne van a pakliban. Csodálkozom, hogy senki nem foglalkozott a témával. Most már négyre nőtt a számuk.
    Minden motoros tudja a MotoGP versenyzőtől kezdve az országúti TT motorosig, hogy bármelyik edzésen és pillanatban meghalt, vállalják a veszélyt, ez az életük, és gondolom, ha halált kéne választani akkor a versenypályát választanák, de eldobni az életed, ez számomra elfogadhatatlan.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi