SFC Zsarnovica - Ezüstérmet szerzett a magyar csapat!

Magosi volt a csapat hőse Zsarnócán
Vasárnap délután rendezték meg Zsarnócán a Barátság Kupa negyedik egyben záró fordulóját. Ezen a viadalon a csehek bizonyultak a legjobbnak,míg a csonka magyar csapatnak nagy küzdelem árám,de mégis sikerült ezüstérmet szereznie.Harmadik helyen  a zsarnócai salakosok,míg a negyedik helyen az ukrán Rovnó végzett.

Pódium

A szombati csehországi győzelem után ma is reménykedtünk az ismétlésben,ám ma sajnos ez nem sikerült.A nagyhalászi csapat mellől már a verseny első futamában elpártolt a szerencse,mivel Fazekas motorhiba miatt kényszerült kiállni.A harmadik etapban viszont következett a fekete leves a nyírségi csapat számára,ugyanis Andrij Kobrin bukott egy hatalmasat ami miatt kénytelen volt feladni az egész viadalt.Ennek köszönhetően a magyarok csak három főre redukálódtak,de ettől függetlenül nem adták fel a versenyt,és tovább harcoltak becsülettel. Sajnos a technika ördöge még két alkalommal megviccelte a magyarokat,emiatt természetesen fontos pontokat veszítettünk.A nagyhalászi Speedway klub frontembere Magosi Norbert volt,aki 14.pontot halmozott fel a csapatnak.Második legjobb pontszerzőnk Kovács Roland volt (8.pont),míg a Fazekas Dennis három pontig jutott két motorhibája mellett.

Az idei Speedway Friendship kupában a Nagyhalász Speedway klub összetettben is az ezüstérmet szerezte meg. Sajnos az első két fordulón Magosi Norbert nem tudott segíteni a csapatnak egyéb nemzetközi elfoglaltságai miatt,és most ezen a hétvégén nagy segítségére volt a csapatnak.
Gratulálunk minden résztvevőnek,és reméljük jövőre az aranyért tudunk majd harconi ...

végeredmény

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi