SGP 2019 Teljes a mezőny!


SGP 2019 
Nagyon hamar nyilvánosságra hozták a 2019-es Speedway Grand Prix mezőnyét a szervezők.Tegnap még a világbajnokot Tai Woffindent ünnepelte a salakmotoros világ,mára viszont már tudjuk a jövőévi teljes mezőnyt.

A BSI bejelentette a jövő évi sorozat szabadkártyás versenyzőinek a névsorát,Patryk Dudek, Matej Zagar, Martin Vaculik valamint Leon Madsen

Patryk Dudek az egyik legnagyobb vesztese ennek a szezonnak,ugyanis egy kellemetlen sérülés miatt kénytelen volt idő előtt befejezni a szezont. Sérülése miatt fontos pontokat veszített,emiatt az összetett 9.helyen tudta csak zárni az évet.A másik szerencsés a szlovén Matej Zagar,aki a tizedik helyen végzett a világbajnokságon.

Egy sikeres győzelem írodik a szlovák Martin Vaculik nevéhez,és ő is kénytelen volt fordulót sérülése miatt kihagyni idén.Az ő esetében is a szervezők úgy döntöttek,hogy jövőre újra kap egy esélyt.

Az utolsó szabadkártyás a dán Leon Madsen idén fantasztikus szezont tudott zárni.Megnyerte a SEC Európa bajnoki címet,és a PGE Ekstraligában is szenzációs pontátlaggal fejezte be az idényt.



SGP résztvevők 2019 /címvédő Tai Woffinden /
Tai Woffinden - Nagy-Britannia
Bartosz Zmarzlik - Lengyelország
Fredrik Lindgren - Svédország
Maciej Janowski - Lengyelország
Greg Hancock - USA
Artem Laguta - Oroszország
Jason Doyle - Ausztrália
Emil Sayfutdinov - Oroszország
Patryk Dudek - Lengyelország
Matej Zagar - Szlovénia
Martin Vaculik - Szlovákia
Leon Madsen - Dánia
Janusz Kolodziej - Lengyelország
Niels-Kristian Iversen - Dánia
Antonio Lindbäck - Svédország 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi