Jurica Pavlic kivívta az elismerést a Gnieznoban


A horvát salakos Jurica Pavlic mikor bekerült a Gniezno csapatába,sokan kétségekkel fogadták.Erre viszont remek szereplésének köszönhetően komolyan rácáfolt.Annyira kivívta ez elismerést a csapatban,hogy 2019-ben már a csapatkapitány szerepet is ő kapta meg.

Pavlic sokat küzdött ezért a sikerért,hiszen mint tudjuk neki is volt egy komoly mélypont a karrierjét illetően. A Gnieznoban viszont nagyon megtalálta a helyét,és teljesen elégedettnek érzi magát. Pavlic tapasztalt csapattársát Miroslaw Jablosnkit váltja a csapatkapitányi posztot illetően.


Jurica Pavlic kinevezésésekor az új kapitányt óriási tapssal fogadta a közönség a csapat sajtótájékoztatóján..

-Tény,hogy kinevezésem előtt csak egy órával tudtam meg a hírt .Lehet,hogy hivatalosan én vagyok a kapitány,de én azt szeretném Mirek továbbra is segítségünkre meradjon.A salak tapasztalata nagyon nagy,emiatt támogatása értékes lehet  a csapat számára.A gnieznoi légkörnek jót tesz,hogy velünk marad,mert szeretünk versenyezni,és élvezni a rajongók szeretetét.A következő évben is ragaszkodunk a sikerhez,és remélem csapatunk ismét jó ereményeket fog elérni.

Jura a Gniezno legjobb pontátlagával zárta a szezont,így a csapat legeredményesebb versenyzője lett.Emelett a lengyel 1.osztály bajnoki sorozatban a kilencedik legjobb salakos volt a 2018-as szezonban.

startgniezno.com


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi