Az amerikai legenda Greg Hancock akár csapat nélkül is maradhat Lengyelországban ...


Az elmúlt szezonban a Rzeszów csapata remekül menetelt a bajnokságban ,amelyben hatalmas szerepe volt az amerikai legendának .A daruk feljutottak a csapat remek teljesítményének köszönhetően az 1.osztályba,viszont most patt helyzet alakult ki.A jelenlegi állás szerint a klub tartozásai miatt nem kapja meg a licencet,és emiatt kénytelenek lesznek kivonulni a bajnokságból.

A csapat viszont ennek ellenére le van szerződtetve a 2019-es szezonra,viszont úgy tűnik minden sportolónak új munkáltatót kell keresni.A legnehezebb helyzetben Greg Hancock van,aki ha nem kap a rzeszówi klub licencet,akár klub nélkül is maradhat .

Ebben a pillanatban úgy néz ki,hogy a 47-éves amerikaira a PGE Extraliga csapatok nem tartanak igényt.A Speed Car Motor Lublin vezetője meg is erősítette a hírt,hogy nem kívánja leszerződtetni Hancockot.

A daruk csapatának nehézségei miatt Hancock nem számíthat az egykori Get Well Torun csapatára sem,ugyanis három erős versenyzővel rendelkeznek és emiatt nem tudnak helyet biztosítani neki.Egy lehetősége lenne ebben a csapatban,ha kölcsön szerződéssel tovább adnák valamelyik másik csapatnak,ám ezt nem szeretnék megtenni.

Az amerikainak a Gorzówban lenne még lehetősége helyet találni,ám akkor jelentősen kellene csökkenteni az anyagi igényeit.Természetesen minden klub csak alacsonyabb ajánlatot tudna neki adni,mert szinte senki nem tudja megengedni magának,hogy 1,5 millió zlotyt fizessen egy szerződés létrejöttéért.

Az elkövetkező napokban fogják nyilvánosságra hozni mi lesz a rzeszówi csapattal a licenc megszerzését illetően.Az viszont biztos,ha nem kapják meg a leigazolt versenyzőik csak május 15 után vehetnek részt egy másik klubban.Az elutasítás esetén a legnagyobb vesztes Greg Hancock .

A többi versenyző mint például Kai Huckenbeck,Linus Sundström,vagy éppen Nick Morris nem olyan drága versenyzők,és biztosan fognak alacsonyabb bérért másik csapatban munkát kapni.


przegladsportowy,pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi