Nicki Pedersen visszatér Dánia nemzeti csapatához


Nagy nevek térnek vissza a dán nemzeti csapatba, így jövőre nagyobb eséllyel indulnak harcba a nemzetközi porondon. Dánia nemzeti válogatottjának edzője bejelentette, hogy a 2019-es keretben szerepelni fog Nicki Pedersen valamint az Európa bajnok Leon Madsen is.

Pedersen három éve nem szerepelt a keretben, de jövőre újra vállalja a szereplést. A legutóbbi két évben a dánoknak nem valami jól sikerült a szezonjuk. Soha nem volt ilyen tragikus a csapat szereplése, emiatt újjá kellett építeni.

A csapatvezető így joggal számít Leon Madsenre, aki remekül zárta a szezonját és Európa bajnok lett. A 41 éves Nicki Pedersen visszatérése is nagy előrelépést jelenthet, ugyanis Hans Nielsen szerint biztosan nem fogja cserben hagyni a csapatot. Nem szabad megfeledkezni Niels Kristian Iversenről sem, aki ismét kiharcolta a Grand Prix-ba kerülést. A csapatban  remek versenyzők kaptak még helyet, így reményeik szerint jövőre érmesek lehetnek a Speedway of Nations sorozatban. 

senior: Niels-Kristian Iversen, Nicki Pedersen, Leon Madsen, Peter Kildemand, Michael Jepsen Jensen, Mikkel Bech, Mikkel Michelsen , Anders Thomsen

junior: Frederik Jakobsen, Patrick Hansen, Jonas Seifert-Salt, Kasper Andersen, Mads Hansen, Jason Jörgensen, Christian Thaysen,Tim Sörensen.


dmusport.dk

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi