Grigorij Laguta visszatér


Az oroszok egyik legjobb versenyzője Grigorij Laguta közel kétéves kihagyás után újra versenyezhet.Emlékezzünk vissza Lagutát tiltott szerek használata miatt tiltották el,és emiatt még 2017-ben kénytelen volt egy időre szögre akasztania a vaspapucsát.

Az orosz motoros a rybniki csapat erőssége volt a lengyel ligában,és eltiltása után is a Rybnikben fog maradni.A nagy visszatérésre március 30-án kerülhet sor Gorzówban az Edward Jancarz emlékversenyen.Minden bizonnyal ez egy nagyon komoly felkészülési versenynek fog számítani a 35-éves sportoló életében.Itt fog majd igazából kiderülni mennyire hatott a 21-hónapos kihagyás a formáját illetően.

Ne feledjük Laguta a számára speedway nélküli életet sem töltötte motorozás nélkül,hiszen folyamatosan krossz edzéseken vett részt,és mindezek mellett kisfia krossz pályafutásában segítkezett,aki egyébként nagyon tehetséges .

Grigorij visszatérése nagyon sokat segíthet majd az orosz válogatottnak is,mivel idén éppen Oroszországban rendezik meg a SoN döntőt.

pzregladsportowy.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi