Adorján Zoltán felfedte kártyáit,és bízik a jól bevált versenyzőkben.


Mint arról már korábban beszámoltunk Adorján Zoltán új szerepkörben fog debütálni április 22-én Rzeszówban. Zolly a Világválogatott csapatvezető-menedzsere lesz majd,és megnevezte azokat a versenyzőit,akik a lengyel válogatott ellen fognak majd megküzdeni.

Bár ez csak egy barátságos meccs lesz,biztosak lehetünk,hogy egy nagyon szivnolalas verseny előtt állunk.A mezőnyben 16 világbajnoki érmes szerepel majd,és az Adorján csapatában is komoly nevek láthatóak majd.Rendkívül erős csapatot sikerült össze raknia erre a mérkőzésre.

Az orosz Emil Sajfutdinov kétszeres junior világbajnok,valamint kétszeres egyéni Európa bajnok. Egy alkalommal sikerült bronzérmesnek lennie a Speedway Grand Prix sorozatban,valamint tavaly világbajnoki címet szerzett a SoN sorozatban.

 A dán Nicki Pedersent sem kell senkinek bemutatni,hiszen pályafutása során három alkalommal lett egyéni világbajnok,emelett négy alkalommal volt csapatvilágbajnok.Pedersennek is sikerült három évvel ezelőtt SEC Európa bajnoknak lennie,és nem felejtsük el,hogy kiváló formában kezdte ez a PGE Ekstraliga szezont.

Niels Kristian Iversen hát alkalommal volt hazája bajnoka,és emelett ő is négyszeres csapatvilágbajnok.Sajnos egy komoly sérülés miatt lefelé ívelt a pályafutása,de tavaly sikerült ismét kiharcolnia a Grand Prixban való indulási jogot. Iversen is remek rajtot vett az Ekstraligában ,és minden bizonnyal ezen a derbin is oda fogja majd tenni magát.

Antonio Lindbäck a speedway világ igazi szines alakja,hiszen karrierje során nagyon sok szép eredménnyel büszkélkedhet.Voltak neki is óriási mélypontok a pályafutása során,ám az utóbbi években kiválóan teljesít.

A csapat ötödik tagja a szlovákok üdvöskéje Martin Vaculik lesz majd,akit szintén nem kell bemutatni a salak világban.Martin 2013-ban volt Egyéni Európa bajnok,és a Grand Prix sorozatban is letette már jónéhányszor a névjegyét.

Gleb Chugonov az orosz fiatal tehetség lesz a csapat hatodik embere.Nagyon tehetséges versenyző ő is.és a SoN sorozatban világbajnoki címet ünnepelhetett tavaly.Annak ellenére,hogy tavaly komoly sérülés miatt sokat ki kellett hagynia,még most is a világ egyik legtehetségesebb ifjúsági sportolójának számít.

przegladzuzlowy.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi