Megtisztelő szerepkörben Adorján Zoltán

Április 22-én, rendezik meg Rzeszówban a Lengyelország vs. Világválogatott versenyt. Ez a már hagyományosnak mondható verseny a csapat-világbajnoki (SoN) küzdelmekre történő felkészülés része.

Mint azt minden salakmotoros szurkoló tudja, Adorján Zoltánt Rzeszówban hatalmas szeretet övezi, a szurkolók a mai napig emlegetik csapatszellemét, ponterősségét. 2,775 pontos átlaga magáért beszél.

Most azonban óriási megtiszteltetés érte Zollyt, hiszen a Világválogatott csapatvezető-menedzsere lesz a húsvéti versenyen. A csapatából három név valószínűsíthető: Antonio Lindback, Martin Vaculik és Emil Sayfutdinov, míg a Marek Cieślak által vezetett lengyel válogatott Jarek Hampel kiesése miatt az alábbi öt versenyzőből fog állni: Janusz Kołodziej, Maciej Janowski, Patryk Dudek, Bartosz Zmarzlik és Wiktor Lampart.

A verseny kezdési időpontja: 2019. április 22. 14:30. A jegyek ára: 39 złoty, a kedvezményes, diák, nyugdíjas jegyek egységesen 20 złotyba fognak kerülni.  A startnál lévő 6-8. szektorba 70 złotyért lehet majd jegyet váltani. 

Forrás: polskizuzel.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi