Speedway of Nations - Woffinden célja az arany !


Ma este rendezik meg Manchesterben a Speedway of Nations Race Off 2 versenyét ,ahol a házigazda brit válogatott mellett,Ausztrália,Finnország,Dánia,Egyesült-Államok,Franciaország,Lettország csapatai lépnek majd pályára.

A kétnapos döntő biztos tagjai a címvédő Oroszország mellett,Svédország,Lengyelország,valamint Németország.A britek háromszoros világbajnoka Tai Woffinden nyilatkozatából egyértelműen kiderül,hogy idén az aranyérem a cél,de ezelőtt még egy kemény faladat vár rájuk a ma esti Race Off találkozón.

A mezőnyből a legesélyesebbek a továbbjutásra az ausztrál,dán,valamint a brit csapat.Woffinden mellett Craig Cook,és Robert Lambert fogják képviselni Nagy-Britanniát.A csapatvezető döntése szerint Woffinden lesz  a csapat alapembere és mellette váltva Cook,és Lambert is lehetőséget kapnak majd .Craig Cook választása egyértelmű volt Alain Rossiter számára,hiszen a brit pályákon kiválóan teljesít.Robert Lambert idei brit szereplése is jónak mondható,ám nemzetközi szinten,és a lengyel ligában is vannak elmaradások az elmúlt szezonbeli teljesítéséhez képest.

Mint tudjuk Ausztrália sérülés miatt nem tudja ma hadba állítani Jason Doylet ,és őt Chris Holder fogja majd helyettesíteni.Sérülés hátránytatja a finn válogatottat is,hiszen a svéd Elitserien bajnokságban Timo Lahti szárkapocscsont törést szenvedett,így Teron Aarniora fog hárulni a nagy feladat.Emlékezzünk vissza tavaly Aarnio milyen fantasztikus futamot produkált az ausztrálok ellen,amikor Doylet,és Fricket verte meg .

Kíváncsian várjuk mire lesznek képesek a franciák,akik közül idén David Bellego fantasztikus formában van.Emlékezzünk vissza ő nyerte a SEC kvalifikációs versenyt Poznanban,és tagja lesz majd Nagyhalászban a SEC Challenge versenynek.

Ne feledd a mai verseny élőben megtekinthető az alábbi linkken:Speedway of Nations Race Off 2

Nézzük akkor a rajtlistát:

AUSZTRÁLIA: 1 Chris Holder (kapitány), 2 Max Fricke, U21 Jaimon Lidsey.

FINNORSZÁG: 1 Jesse Mustonen, 2 Tero Aarnio (kapitány), U21 Timi Salonen.

LETTORSZÁG: 1 Andzejs Lebedevs (kapitány), 2 Jevgenijs Kostigovs, U21 Olegs Mihailovs.

DÁNIA: 1 Niels-Kristian Iversen (kapitány), 2 Leon Madsen, U21 Frederik Jakobsen

NAGY-BRITANNIA: 1 Tai Woffinden (kapitány), 2 Craig Cook, U21 Robert Lambert

FRANCIAORSZÁG: 1 David Bellego (kapitány), 2 Dimitri Berge, U21 Gaetan Stella

USA: 1 Austin Novratil, 2 Luke Becker (kapitány), U21 Broc Nicol





►► Szeretnél valamit rendelni az Amazon oldalon?Vegyél valamit az alábbi linken,amit csak szeretnél.Bármilyen terméket rendelsz egy centtel sem kerül többe.Ezzel segíted portálunk munkályát!https://www.amazon.de/?&_encoding=UTF8&tag=speedwaylive-21

►► möchtet etwas bei Amazon kaufen? Kauft doch über folgenden Link, kostet euch KEINEN CENT mehr. Euer Produkt wird also NICHT teurer! Damit helft ihr uns zum Beispiel dabei unsere website weiterleben !https://www.amazon.de/?&_encoding=UTF8&tag=speedwaylive-21

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi