Fazekas Dennis: Nincs bennem hiányérzet

Fotó: Albók László
Tegnap Fazekas Dennis, élete legjobb eredményével, a 7. helyen zárta az U21-es Egyéni Európa Bajnoki kvalifikációt. Ennek apropóján készítettünk vele egy rövid interjút, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Először is gratulálunk a 7. hely megszerzéséhez. Ez életed eddigi legjobb eredménye. Sikerült teljesíteni ezzel az előzetesen magadtól elvárt célt?

Igen, sikerült elérnem a célom, ami a tőlem telhető legjobb eredmény elérése volt!

Hogyan készültél fel a versenyre?

Nagyon sokat készültem erre a versenyre mind fizikálisan és mentálisan is. De szerintem a legnagyobb felkészülési lehetőséget a terenzanoi páros Európa bajnokság adta számomra. 

Láthatóan sokat fogytál, ezt hogy sikerült elérni?

Igen, sikerült röpke 3-4 hét alatt, mintegy 15-17 kg-tól megszabadulnom. Ezt úgy sikerült elérnem, hogy napi 15 km-ert bicikliztem és napi kétszer ettem maximum. 

Augusztusban Pardubiceben állsz rajthoz egy újabb FIME versenyen. Becéloztál már magadnak azt a helyezést, amivel maradéktalanul elégedett lennél?

Tavaly is indultam Pardubice-ben az Európa Kupán, akkor 1 ponton múlt a továbbjutás tartalékként a döntőbe. Idén főversenyzőként szeretnék továbbjutni és ezért mindent meg fogok tenni, mint ahogy most nagyhalászban is tettem.

Van-e benned bármilyen hiányérzet a nagyhalászi EB kvalifikáció után?

A nagyhalászi verseny után nincs bennem hiányérzet, mert tudom, hogy mindet megtettem ami tőlem telhető volt.


Fotó: Nagy Viktor

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi