Bárány Márk: szeretnék minél többet fejlődni

Fotó: Losonczi László
Bárány Márk a szombati nagyhalászi U21-es EB kvalifikáció során a 15. helyen zárt, megszerzett két pontjával. Az utolsó junior évét töltő versenyzővel készült interjút az alábbiakban olvashatják:

Hogy készültél fel a versenyre?

Sajnos nagyon keveset tudtam motorozni idén, verseny előtt 1hónapig nem is ültem motoron, a verseny elötti hétvégen tudtunk elmenni Vasadra edzeni, ennyit tudtam készülni a versenyre.

Elégedett vagy az elért helyezéssel?

Nem vagyok elégedett a helyezésemmel, a verseny előtti edzésen úgy éreztem gyors a motorom, sikerült megtalálni a beállítást, de sajnos a nagy meleg miatt 2 futamonként locsolás volt és minden futamom locsolás után volt, nagyon kemény volt a pálya és a víz miatt nagyon csúszott és a kevés edzés és verseny hiányában nem tudtam ráérezni a motorra és a pályára sem.

Hány versenyen álltál rajthoz idén?

Egy versenyen tudtam rajthoz állni az idei szezonban, ami nagyon kevés és nagy hátrányt okoz számomra.

Mit gondolsz minimum hány verseny és mennyi edzésmunka kellene az optimális fejlődésedhez?

Úgy gondolom minél többet tudnék motorozni, annál többet fejlődnék, amire az optimális fejlődéshez szükségem lenne, minimum heti 1 edzés, de sajnos a pályák távolsága miatt  ez gondot okoz. Úgy gondolom számomra a több versenyzés lenne nagyobb fejlődés, ott többet tudnék tanulni, fejlődni.

Vannak támogatóid?

Sajnos nincsenek támogatóim, motorokat, felszereléseimet és az edzéseimet is saját erőből finanszírozzuk, a legnagyobb támogatást apukámtól és a családomtól kapom, amit nagyon köszönök nekik.

Távolabbi céljaid?

További céljaim: megpróbálunk minél többet motorozni, edzeni és minél több versenyen rajthoz állni. Szeretnék minél többet fejlődni és jobb helyezéseket elérni a versenyeken.
Fotó: Michal Krupa

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi