SGP Challenge: Gorican

Fotó: facebook.com/Speedway.Club.UNIA/
Augusztus 24-én a magyar szurkolók körében is közkedvelt horvátországi Goricanban rendezik meg a 2020-as SGP-be kerülésért vívott csatát, azaz a Challenget.

64 versenyző szállt harcba, 4 elődöntőben és immáron már csak 16-an maradtak, akik közül csak három juthat a jövő évi világbajnoki sorozatba. Négy dán, három brit, két svéd, egy-egy szlovák, szlovén, francia, ausztrál, német és ukrán versenyző kvalifikálta magát valamint a rendező jogán a horvátok üdvöskéje Jurica Pavlic indulhat. Érdekesség, hogy a Challenge mezőnyében négy versenyző is szerepel az idei SGP sorozatban, de sem Zagar, sem Lambert és Iversen sincs az első nyolcban jelen pillanatban. Egyedül Martin Vaculik van jelenleg olyan pozícióban, ami a jövő évi szereplést biztosítja neki. Ők biztosan mindent meg fognak tenni, hogy az első három hely valamelyikén végezzenek. De ezt a többi versenyző igyekszik majd megakadályozni, hisz mindenki célja egy, a jövő évi SGP sorozatban szerepelni.

A verseny este 7 órakor kezdődik. A jegyár 90, 110 kuna, de 500 kunáért VIP jegy is váltható. Aki el akarja kerülni a hosszas sorban állást az interneten is megvásárolhatja jegyét az alábbi linken 👉jegyek.

Startlista:
Craig Cook - Nagy Britannia
Niels Kristian Iversen - Dánia
Pontus Aspgren - Svédország
Robert Lambert - Nagy Britannia
Anders Thomsen - Dánia
Martin Vaculik - Szlovákia
Peter Ljung - Svédország
Matej Zagar - Szlovénia
David Bellego - Franciaország
Chris Harris - Nagy Britannia
Mikkel Michelsen - Dánia
Max Fricke - Ausztrália
Martin Smolinski - Németország
Aleksandr Loktaev - Ukrajna
Kenneth Bjerre - Dánia
Jurica Pavlic - Horvátország



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi