Long Track - Franciaország megvédte világbajnoki címét! (videó)


Vechtaban a délutáni nap főeseménye a Long Track Nations Of csapatvilágbajnoki döntő volt,amire már nagyon vártunk.A főverseny hatalmas csatákat hozott,és drámai fordulatokat is egyben. Az alapszakaszban a németek remekül motoroztak,és úgy tűnt sikerül is elhódítaniuk a világbajnoki címet .Viszont az új szabály szerint az alapszakasz győztese a negyedik helyezettel csak össze az első kisdöntőben,míg a 3-4 helyezett szintén egy kisdöntőt kell menniük.A két kisfinálé győztese kerül  egyenes ágon a fináléba,és így dőlt el a világbajnoki cím sorsa.

Óriási meglepetésre a csehek szószerint agyonverték az addig remekül menetelő németeket a kisdöntőben,és így ők kerültek a fináléba.A másik kisdöntőben a címvédő franciák simán verték az angolokat,és igy cseh-francia döntőt láthattunk.

A fináléban Matthieu Tressarieu volt a futamgyőztes,de mögötte igazán nagy volt a kavarodás. Nagy szerencséjük volt a gall kakasoknak,hiszen a csehek kiválóan küzdöttek,és majdnem sikerült meglepni a címvédőket.

Egy kis izelítő a viadalból,ahol még a németeknek jól ment a versenyzés.Itt ebben a videóban még jól látszik,hogy a későbbi világbajnoki címet szerző franciákat simán verték.

Végeredmény:


6.futam Németország-Franciaország

További videók elérhetőek a Facebook oldalunkon ---# https://www.facebook.com/speedwaylive.hu/videos/


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi