44. Debrecen Nagydíj - részletek

Versenyajánló 44.Debrecen Nagydíj!
Szeptember 21-én 15 órától kerül megrendezésre a 44. Debrecen Nagydíj, melyről a rendező klub, a SpeedWolf Debrecen az alábbi tájékoztatást osztotta meg facebook oldalán:

"Világbajnokok a startlistán!

Örömmel jelentjük be, hogy sikerült megállapodnunk két csapat-világbajnokkal: a dán Hans Andersen és a svéd Linus Sundström résztvevője lesz a 44. Debrecen Nagydíjnak szeptember 21-én, szombaton 15 órától.

A dán világklasszist nem kell különösebben bemutatnunk a sportág kedvelőinek, elég kiemelnünk, hogy kétszer akasztottak a nyakába csapat-világbajnoki aranyérmet, s emellett négyszer nyert Grand Prix-nagydíjat. Stílusos motorozásával, sportemberi nagyságával sok rajongót szerzett az évek alatt, nem véletlen, hogy amikor Debrecenben versenyzett, igazi közönségkedvenc volt. Egyes pletykák szerint Andersennek ez az utolsó idénye a speedway világában, így akár búcsúfellépésnek is tekinthető a sztár magyarországi látogatása.
Svédországból is csapat-világbajnok érkezik Linus Sundström személyében. A 28 éves vaspapucsos remek formában versenyez az elmúlt időszakban, megnyerte a szlovénia Krskóban megrendezett Arany jel viadalt, míg a prágai Tomicek-emlékversenyen a GP-s Niels Kristian Iversen mögött a második helyen végzett. Sundström Lengyelországban alapembere volt a Rybnik csapatának, mely alakulat a szezon végén feljutott az ekstraligába.

De senki se gondolja, hogy könnyű dolga lesz a két világbajnoknak, ugyanis több olyan ellenfelük is lesz, akik résztvevői voltak az idei Speedway of Nations (SON) küzdelemsorozatnak. A csapat-világbajnokságon hazája válogatottját képviselte a szlovén Matic Ivacic, aki idén bombaformában versenyez, majdnem letaszította hazája trónjáról az eddig egyeduralkodó, 18-szoros egyéni bajnok Matej Zagart. A cseh válogatott Jan Kvech a közelmúltban több alkalommal is bizonyította rátermettségét, megnyerte a 19 éven aluliak nem hivatalos Európa-bajnokságát, az Európa Kupát, majd a junior világbajnoki döntő güstrowi állomásán a dobogó harmadik fokára állhatott fel az elmúlt hétvégén.

S ha már ifjú titánok, s a világ legnagyobb salakos nemzetei: az ausztrál Brayden McGuinness és a dán Mathias Nielsen fiatal koruk ellenére már a felnőttek mezőnyében is letették névjegyüket, így biztosan nem vallanak szégyent a cívisvárosi oválon.

A nagy salakos nemzetek képviselői közül nem maradhatnak ki a polákok sem, akik közül Pawel Miesiac a lengyel klubjának, a Lublinnak a legjobb hazai motorosa. Miesiac igazi közönség kedvenc a Hajdúságban, ráadásul korábbi nagydíj-győztest tisztelhetünk személyében. Érdekesség, hogy Pawel junior csapatvilágbajnok.

Természetesen nem maradhat magyar versenyző nélkül a startlista, a legjobb honi salakszóróknak, Kovács Rolandnak, Magosi Norbertnek és Fazekas Dennisnek szoríthat majd a nagyérdemű a szeptember 21-ei viadalon.

További résztvevők hamarosan!

Az eddig visszaigazolt versenyzők:
Linus Sundström (SWE)
Hans Andersen (DEN)
Matias Nielsen (DEN)
Brayden McGuiness (AUS)
Matic Ivacic (SLO)
Jan Kvech (CZE)
Pawel Miesiac (POL)
Kovács Roland (HUN)
Magosi Norbert (HUN)
Fazekas Dennis (HUN)



Engedtünk az árainkból!

 A SpeedWolf Team tagjainál senki sem bánta jobban, hogy el kellett halasztanunk az augusztus 20-ai versenyt. Tudjuk, nagyon készültetek a virágkarneváli salakszórásra, éppen ezért úgy döntöttünk, „kárpótlásként” a csúszás miatt, a szeptember 21-ei Debrecen Nagydíjra minden felnőtt jegy árából 500 forint kedvezményt biztosítunk, így a B és C szektorba 3000, míg az A szektorba 4000 forintért áruljuk majd a jegyeket.



A jegyárak a következő módon alakulnak:

B, C szektor - beton talpfás helyek érkezési sorrend szerint:
Felnőtt jegy (14 éves kortól): 3.000 forint
Gyerek jegy (14 éves kor alatt): ingyenes

A szektor - műanyag székes ülőhelyek érkezési sorrend szerint:
Felnőtt jegy (14 éves kortól): 4.000 forint
Gyerek jegy (3-14 éves kor között): 1.000 forint

VIP
Felnőtt: 10.000 forint (Ajándék: 4 darab italkupon, 1 darab nasicsomag, 1 db SpeedWolf Magazin, 1 darab Depólátogató Pass, 1 darab VIP-parkoló)
Gyerek: 2.500 forint "

2 Megjegyzések

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi