Elhunyt Tokaji Róbert


Ismét gyászol a magyar salakmotoros társadalom, hiszen 49 éves korában, alig egy héttel a születésnapja után, hosszú, súlyos, türelemmel viselt betegség után elhunyt Tokaji Róbert.

Robiban egy nagyszerű embert ismertünk meg, aki a salakmotorsportban sok helyen tevékenykedett, hiszen többek között volt szerelő, szakági tanácstag, csapatvezető, szurkoló és sportbíró is. Minden fronton segíteni szeretett volna, és amiben tudott segített is. Egy fantasztikus embert veszítettünk el halálával. Nincsenek erre igazán szavak....

Őszinte részvétünk feleségének, lányának és az egész családjának. Nyugodj békében Robi, legyen neked könnyű a föld!

Csapatvezetőként 2017-ben:

3 Megjegyzések

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

  1. Robit idmertük, kislányával egyszer aludt is nálunk. Többször összefututtunk Krskoban. Debrecenről nem is beszélve. Ahogy leült a magyar salak, úgy a találkozások elmaradtak és hírünk sem volt Robiról - ezért most mélységesen ledöbbentünk :(. Családjával együtt érzünk. Robinak örök nyugodalmat kívánunk! Magdi, Jenő Dabasról

    VálaszTörlés
  2. Az élet néha produkál elképesztő megdöbbentő és hihetetlen dolgokat. Robi halála is ezek közé tartozik. Baráti kapcsolatban voltunk hiszen attól a pillanattól kezdve hogy fiam Dennis salakmotorra ült Robi mellénk állt. Szerelte Dennis 85-ös 250-es és 500-as motorját is. De nem csak szerelte hanem tanította Dennisnek hogyan kell a motort szétszedni összerakni versenyre felkészíteni. Sokszor volt nálunk és edzéseken Gyulán és Goricanban velünk. Segítséget önzetlenül és minden féle ellenszolgáltatás nélkül tette ami ebben a sportban nem szokásos és szinte egyedülálló. Tudását film viszi tovább emlékét pedig őrizni fogjuk.
    Részvétem fejezem ki családjának.

    Fazekas Sándor

    VálaszTörlés
  3. 2002-ben találkoztunk Robival és kedves családjával egy görögországi utazás alkalmával. Odafelé a vonaton ismerkedtünk össze, és az egy hét nyaralás alkalmával is voltak közös programjaink. A kislánya akkor volt olyan 6 év körüli. Mivel a párom is MÁV dolgozó,egy vasutas oldalon szomorúan olvastuk a hírt hogy elhunyt. Őszinte részvétünket fejezzük ki feleségének,lányának,családjának! Varga Klára és Varga István Tamás Miskolcról.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi