Daniel Bewley - Így rak össze egy salakmotort egy óra alatt


A britek fiatal tehetsége nem csak a pályán bizonyítja,hogy mennyire van a vérében a salakmotor sport,hanem a kulisszák mögött is.A salakosok nagy többsége télen szünetet tartanak,de vannak akik szívesen ha lehetőségük van az egész évben a pályán vannak.Bewley is az utóbbi csoportba tartozik,de ő nem csak versenyzőként,hanem szerelőként is gyakran tevékenykedik.

Az idei télen a brit úgy döntött,hogy Ausztráliába utazik,ahol már jó néhány versenyen részt vett nagyon eredményesen,emellett szerelőként is tevékenykedett az ausztrál bajnoki sorozatban Justin Sedgmen segítőjeként. Bewley súlyos sérülés után tért vissza,hiszen augusztusban kilenc helyen tört el a gombcsontja,emellett váll,és csuklósérülése is volt.A téli szezonban a kenguruk földjén nem csak a saját vezetési technikáját tökéletesíti,hanem a szerelői gyakorlatait is jobbá fejleszti.

Nagyon sok fiatalt csak a versenyzés érdekli,de Bewley számára a motorok szeretete nagyon fontos az életében.A fiatal brit azt vallja,hogy a felszerelések ismerete nagyon fontos egy versenyző számára,és ennek köszönhetően a jövőben még jobb motoros lehet.

Nézzünk meg akkor egy rövid videót,hogyan kell összerakni egy salakmotort teljesen verseny-kész állapotba.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi