Nicki Pedersen koronavírusos

Forrás: Nicki Pedersen / Facebook 
Nemrégiben adott hírt Nicki Pedersen arról, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje, de már jól érzi magát, gyógyul.

A háromszoros világbajnok Facebook oldalán jelentette be a hírt. Szerencsére a 42 éves versenyzőnek nem voltak súlyos tünetei. " Jól érzem magam, nem vagyok ideges. Úgy érzem, mintha egy közönséges influenzát kaptam volna el, nem voltak légzési nehézségeim. "

Nicki azután kezdte el észlelni a tüneteket, miután március 19-én visszatért Angliából. 

"Elkezdtem köhögni, majd fájt a fejem, nagyon fáradtnak érzetem magam és fájt minden porcikám. Ezt követően egy napig hasmenésem volt, majd néhány napig enyhe lázam. Hétfőn végezték el a tesztet, melynek ma, kedden kaptam meg az eredményét. Már jobban érzem magam, azt hiszem a legrosszabbon túl vagyok - mondta Nicki, aki a tünetek megjelenése előtt és óta sem volt kapcsolatban két gyermekével, Mikkel és Mikkeline így nem fertőződhetett meg.  Másrészt ideges, hogy élettársa Anna Natascha és az ő lánya Liva nem-e fertőződtek meg. 

"Nem tesztelték őket, de a betegség tüneteit kezdik mutatni, így szinte biztos vagyok, hogy ők is megfertőződtek- fejezte be Nicki Pedersen, aki mint minden salakmotor-versenyző, már nagyon várja, hogy végre elkezdődjék a szezon. 

Jobbulást kívánunk! Get well soon Nicki!

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi