Törölve a jégmotoros EB döntő és az Észak-Dél összecsapás is!

A Covid-19 járványveszély miatt Lengyelországban két közelgő eseményt is töröltek. Sok magyar szurkolótársunk kelt volna útra, hogy Tomaszów Mazowieczkiben megtekintse a jégmotoros EB döntőt.

Erre azonban jövő szombaton, március 21-én biztosan nem kerül sor. Az esemény új időpontjának kijelölése folyamatban van.

"Az esemény nemzetközi (...), tehát a résztvevők a olyan országból is érkeznek, akik megerősítették, hogy rendelkeznek Covid-19-el. Valószínűsíthető, hogy a SARS-CoV-2 koronavírus esemény résztvevői között ellenőrzihetetlenül elterjedne" - olvasható a  Łódz Vajdaság által írt közleményben.

A fentiekkel összefüggésben az FIMEurope, a PZM (Lengyel Motorkerékpáros Szövetség) és a SpeedwayEvents (az esemény szervezője) úgy döntöttek, hogy a tervezett időpontban nem tartják meg az Európa Bajnoki döntőt Tomaszow Mazowieczkiben.

"Teljes mértékben megértem a Łódzi Vajdaság döntését. A jelenlegi helyzetben a bizonsági kérdések abszolut prioritást élveznek. Közösen azonban úgy döntöttünk, hogy a zárt kapus versenynek nincs értelme. Meg kell várni a helyzet alakulását és a kedvező körülményeket. Ezután nyilvánosságra hozzuk az esemény új időpontját"- mondta Piotr Szymański az FIMEurope Track Racing bizottságának elnöke.

A szurkolóknak a jegyárakat visszatérítik, a választott fizetési mód szerint bankszámlára vagy bankkártyára.

A másik esemény, ami már biztosan szintén elmarad az Észak-Dél összecsapás, 2020. március 29-én 
Gdańskban. Itt szintén a későbbiekben kerül meghatározásra a verseny új időpontja.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi