Chris,és Jack Holder a Torunban maradnak a PGE Ekstraligában - Robert Lambert is csatlakozott

 


A toruni szurkolók nagy örömére a Holder testvérek maradni fognak a Torunban jövőre is.Ebben az évben a lengyel 1.osztályból magabiztosan került fel a csapat az Ekstraligába.Chris már a 14.évadját kezdi el a csapatnál,míg öccse Jack a negyedik szezonjának vág neki.A toruni csapatnak eddig is voltak külföldi ikonjai,és Chris már olyan nagyságokat ért be mint honfitársa Ryan Sullivan,vagy a svéd Per Jonsson.

A Holder testvérpár a szabályoknak köszönhetően két ligában is részt vehettek.A lengyel első osztályban a leghatékonyabb motorosnak számítottak a toruni csapatuknál.Emellett mindketten a PGE Ekstraligában is szerepelhettek vendégként. Chris a Wroclaw csapatát segítette,és az év végére egy nagyon eredményes szezont tudtak zárni a bronzérem lett az övék.Öccse Jack a Gorzów együttesében kapott lehetőséget,és fantasztikus eredményeket ért el.Az év végére a Stal színeiben egy PGEE bajnokságban egy ezüstéremmel gazdagodott.

A toruni csapat egyébként már nehezen lenne elképzelhető nélkülük,ugyanis mindketten hű tagjai a csapatnak évek óta.

Nagy meglepetésre a brit Európa bajnok Robert Lambert is csatlakozott a csapathoz,és van még egy nagy visszatérő Pawel Przedpelski .

Toruni csapattagok PGE Ekstraliga 2021 

Senior:

Pawel Przedpelski
Adrian Miedzinski
Tobiasz Musielak
Chris Holder (Ausztrália)
Jack Holder (Ausztrália)
Robert Lambert (Nagy-Britannia) (U24)
Matias Nielsen (Dánia) (U24)

Junior:
Karol Żupinski
Cyprian Bielinski
Jakub Janik
Kamil Marciniec
Aleks Rydlewski
Justin Stolp

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi