Indul az utánpótlás-nevelés Debrecenben!

ifj. Lovas Zoltán, a klub első 250 ccm kategóriás versenyzője

A SpeedWolf Debrecen csapata közleményben tudatta, elkezdődött a fiatalok toborzása az utánpótlás-nevelés elindítására. Remek feltételek és sikeres szakmai gárda gondoskodik a jelentkezők felkészítésről a jövőben. A klub közleményét az alábbiakban olvashatják: 

 "Legyél te is salakmotoros!

A SpeedWolf Debrecen csapatánál egyértelmű a cél: kinevelni a közeljövő nemzetközi szintű salakmotorversenyzőit. A Farkasok ennek érdekében – mindenre kiterjedő előkészületek után – életre hívták a SpeedWolf Juniors utánpótlás-nevelő műhelyt.

A debreceni egyesület várja azon 14-19 éves fiatalok jelentkezését, akiket vonz a féktelen versenyzés világa, azaz szeretne salakmotorversenyző lenni. A fiatalokkal szembeni alapvető elvárás, hogy biztonságosan tudjanak motorozni.

A toborzás október 31-ig tart, jelentkezni elektronikus úton lehet a www.speedwolf.eu honlapon.

A kiválasztást követően felvételt nyert vaspapucsosjelölteknek a SpeedWolf Juniors egy 10 hónapos, hazánkban egyedülálló, hiánypótló, európai szintű versenyzői alapképzést tart az 500 köbcentis kategóriában. A debreceni csapat nemzetközi gyakorlattal is rendelkező szakemberei – többek között Tihanyi Sándor, Szegedi Máté, Baráth Lajos „Luigi” – a salakmotorozás alapjaitól, szisztematikusan felépített elméleti és gyakorlatorientált oktatási tematika alapján tanítják meg junior szinten versenyezni a kiválasztottakat. A résztvevők a csoportos képzések mellett személyre szabott foglalkozásokat is kapnak a megfelelő fejlődés érdekében.

A tanulók részére a klub a képzéseken túl biztosítja a felkészített GM típusú 500 köbcentis salakmotorokat és az alapozást segítő PitBike edzőmotorokat, valamint védőfelszereléseket, s természetesen az előkészített pálya használatát.

A fiatalok oktatása a biztonság előtérbe helyezésével történik, szakemberek és egészségügyi személyzet felügyelete alatt, biztonságos, nemzetközi licenccel rendelkező versenypályán.

A képzés végén a legjobb juniorok részére versenyzői licenszet, és akár profi sportszerződést is ad a SpeedWolf Debrecen."

Hajrá fiatalok! Jelentkezzetek!

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi