Parádés névsor alakulgat az Ászok versenyére Bydgoszczban


Lengyelországban március 25-én rajtol hivatalosan a szezon az Ászok versenyével melynek a helyszíne Bydgoszcz lesz.Ezt a verseny sorozatot idén 33.alkalommal fogják lebonyolítani,és idén parádés rajtlista fogja alkotni a mezőnyt.A szervezők mindent megtettek azért,hogy az idei versenyre kiváló motorosok öltsenek bőrruhát.

A címvédő Bartosz Zmarzlik is jelen lesz majd,ami már magában is egy óriási név a mezőnyben,de idén úgy tűnik a kétszeres egyéni világbajnoknak nehezebb dolga lesz mint egy évvel korábban.A mezőnyben több Grand Prix versenyző is szerepet kap,és ennek köszönhetően a verseny színvonala csak erősödni fog.Ott lesz  majd a wroclawi hős Maciej Janowski,a toruni két újonc Emil Sayfutdinov ,és Patryk Dudek is ,valamint a tavalyi Európa Bajnok Mikkel Michelsen...

Bizonyára a tavalyi szereplésük után Emil Sayfutdinov,és Mikkel Michelsen is javítani akar majd eredményén.Az orosz rakéta tavaly a hatodik helyen,míg az Európa bajnok Michelsen csak a kilencedik helyen tudta befejezni versenyét.

Jelen lesz majd Dominik Kubera is aki az elmúlt évben harmat gyengén szerepelt az Ászok versenyén,viszont Jaroslaw Hampel tavalyi formáját tekintve akár dobogó esélyes is lehet.

A bydgoszczi csapat újoncai is bemutatkoznak ezen a találkozón ,és minden bizonnyal számukra egy igazán jó kis felmérő találkozónak fog ez számítani. Ők nem mások mint a szlovén Matej Zagar,a dán Kenneth Bjerre,és a két lengyel salakos Adrian Miedzinski,és Daniel Jelenewski .

A mezőny még nem teljes,hiszen a rendezők csak 12 nevet hoztak nyilvánosságra ,és remélhetőleg a hiányzó névsorban is találhatóak még nagy nevek.



Résztvevők:
Dominik Kubera (Motor Lublin)
Mikkel Michelsen (Motor Lublin)
Jaroslaw Hampel (Motor Lublin)
Bartosz Zmarzlik (Moje Bermudy Stal Gorzów)
Szymon Wozniak (Moje Bermudy Stal Gorzów)
Patryk Dudek (Apator Torun)
Emil Sayfutdinov (Apator Torun)
Maciej Janowski (Betard Sparta Wrocław)
Matej Zagar (Abramczyk Polonia Bydgoszcz)
Kenneth Bjerre (Abramczyk Polonia Bydgoszcz)
Daniel Jeleniewski (Abramczyk Polonia Bydgoszcz)
Adrian Miedzinski (Abramczyk Polonia Bydgoszcz)

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi