Michael Härtel nyerte a Neuenknicki versenyt.

 Vasárnap délután Neuenknickben 18 vaspapucsos gyűlt össze hogy eldöntsék ki a legjobb a húsvét kupán Neuenknickben. A versenyen svéd, finn, dán, lengyel, holland, és német motorosok mérték össze erejüket. A találkozó előtt a legnagyobb favoritnak a lengyel Gzegorz Zengota számított, viszont ezen a tökéletesen elkészített pályán több versenyzőnek is sikerült iszonyatosan gyorsnak lennie.

A versenyt még izgalmasabbá tette, hogy minden futamban hát versenyző állt a szalag mögé, és így ennek köszönhetően több látványos előzést is végig izgulhatott a közönség.

Az alapszakaszban kirobbanó  formában motorozott Michael Härtel aki a a verseny folytatásában a kis döntőt is simán nyerni tudta.A fináléban ismét a német Härtel bizonyult a legjobbnak és a lengyel Gzegorz Zengota előtt érkezett a célba. A dobogó harmadik fokára a német Marius Hillebrand állhatott fel.

Negyedik helyen érkezett célba a lengyel Damian Pawliczak, míg az ötödik a dán Tobias Thomsen, míg a hatodik helyen Valentin Grobauer végzett.

Ezen a versenyen készített videó felveteleinket tekinthetik meg. 







Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi