47. Debrecen Nagydíj - Ismét egyéni világbajnok a salakon


Augusztus 20-án,  Szent István ünnepén immár 47. alkalommal rendezik meg a Debrecen Nagydíjat. A 15 órakor kezdődő meghívásos viadalon 1990 után ismét világbajnokot láthat a publikum az ausztrál Jason Doyle személyében.

A nívós, nemzetközi mezőnyt 16 vaspapucsos alkotja, köztük többen is profi ligák, EB és VB futamok résztvevői, akik a 20 alapfutamban mérik össze tudásukat, majd a 2 izgalmas elődöntő futam után következik a látványos, 5 fős finálé, ahol eldől, ki lesz Debrecen bajnoka 2022-ben.

A 2017. év legjobbja mellett starthoz áll többek között a korábbi Nagydíj-győztesek(Magosi Norbert és a lengyel Pawel Miesiac) a tavalyi hazai bajnok Fazekas Dennis és honi ezüstérmes Kovács Roland. Ismét tiszteletét teszi Debrecenben a finn Timo Lahti, akit az idei nemzetek bajnokságán is megmutatta tudását, valamint a startlistán szerepel a svéd Peter Ljung, aki korábbi csapat-világbajnok.

Itt lesznek a Húsvét-kupa dobogósai: Jakub Jamróg, Nick Skorja és Oleg Mihailov, valamint a viadal női indulója a német származású Celina Liebmann, aki belopta magát a Perényi Pál Stadion közönségének a szívébe. Rajtuk kívül a debreceni pályát jól ismerő, többszörös szlovén bajnok, Matic Ivacic is tiszteltét teszi a cívisvárosban az Államalapítás ünnepén.

A rajtlistán szerepel Sebastian Szostak 18 éves lengyel vaspapucsost, aki az extraligából érkezik Debrecenbe. Marko Levishyn Ukrajnából érkezik, jól ismert arc már hazánkban, Ő az aki néhány napja legyőzte Bartosz Zmarzlikot is! Itt lesz még a cseh Petr Chlupac , aki a világ legjobb juniorjai (SGP2) között húzza a gázt még idén is. És végül, de nem utolsó sorban az ötszörös GP győztes és négyszeres Világkupa aranyérmes, dán menő Niels Kristian Iversen is elfogadta a rendezők meghívását.

🏁STARTLISTA:
#1 🇩🇪 Celina LIEBMANN
#2 🇭🇺 MAGOSI Norbert
#3 🇩🇰 Niels Kristian IVERSEN
#4 🇸🇮 Nick SKORJA
#5 🇭🇺 KOVÁCS Roland
#6 🇺🇦 Marko LEVISHYN
#7 🇸🇮 Matic IVACIC
#8 🇨🇿 Petr CHLUPAC
#9 🇫🇮 Timo LAHTI
#10 🇵🇱 Pawel MIESIAC
#11 🇸🇪 Peter LJUNG
#12 🇭🇺 FAZEKAS Dennis
#13 🇵🇱 Jakub JAMRÓG
#14 🇱🇻 Oleg MIHAILOV
#15 🇵🇱 Sebastian SZOSTAK
#16 🇦🇺 Jason DOYLE

ℹ️ INFORMÁCIÓK, JEGYÁRAK, PARKOLÁS
📇 DÁTUMOK:
🏁 Verseny időpontja: 2022. augusztus 20. 15:00
➡️ Kapunyitás: 2022. augusztus 20. 12:00
🐾 Kiegészítő programok: Hamarosan!
🎫 BELÉPŐJEGYEK:
🟦 "B - C" SZEKTOR – DÉLI KANYAR & KELETI EGYENES - beton talpfás helyek, érkezési sorrend szerint - online elővételben és a verseny napján a helyszínen vásárolható belépőjegyek:
Felnőtt "B-C" jegy (14 éves kortól): 5.000,- forint
Gyerek "B-C" jegy (14 éves kor alatt): INGYENES
🟥 "A" SZEKTOR – NYUGATI START EGYENES - műanyag székes ülőhelyek, érkezési sorrend szerint - online elővételben és a verseny napján a helyszínen vásárolható belépőjegyek:
Felnőtt "A" jegy (14 éves kortól): 6.000,- forint
Gyerek "A" jegy (3-14 éves kor között): 2.000,- forint
🟫️ "VIP" SZEKTOR – START/CÉL VONALNÁL - műanyag székes ülőhelyek, érkezési sorrend szerint, korlátozott számban, VIP terasszal. - Csak online elővételben vásárolható!
Felnőtt "VIP" jegy: 20.000,- forint
Gyerek "VIP" jegy (3-14 éves kor között): 5.000,- forint
A VIP jegy tartalmazza a depó látogatási lehetőséget (verseny előtt 14:30-tól 14:45-ig illetve az eredményhirdetés után) a VIP teraszon történő ingyenes üdítő, sör, fröccs és snack fogyasztást viszont a stadionon belüli parkolást nem tartalmazza!

📋 MŰSORFÜZET:
INGYENES, a verseny napján átvehető, A5 méretű, 32 oldalas, színes kiadvány.
📲 ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTÉS:
Az előzetes online jegyvásárlásra a speedwolf.hu oldalon keresztül van lehetőség a 2022. augusztus 20. szombat 12:00-ig!
Az online belépőjegyek karszalagra történő beváltása és a beléptetés, külön, gyorsított sávban történik, a főbejáratnál lévő, 1-es számú pénztárnál, a verseny napján 12:00 órától folyamatosan!
🏟 HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁS:
➡️ A verseny napján 12:00-tól, hat darab helyi pénztárban.
💵 Készpénzes fizetési mód: A 2-3-4-5-6-7 számú pénztárakban!
💳 Bankkártyás fizetési mód: csak a 2-es számú pénztárban!
🅿️ PARKOLÁS:
INGYENES PARKOLÓ: A stadionnal átellenben lévő, ideiglenesen kijelölt parkolóhelyen (Gázvezeték-Kanális-Vénusz utcák által határolt földterület).
FIZETŐ PARKOLÓ: A stadionon belül lévő, korlátozott számban elérhető parkolóhelyek, bejárat az Egyletkert utca felől - parkolási díj: 500.- Ft.

Bővebb információ: SpeedWolfDebrecen Facebook oldala
Online jegyértékesítés: speedwolf.hu










Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi