News
Loading...

Ma lenne 39-éves Matej Ferjan


Ma lenne 39-éves a tragikus hirtelenséggel elhunyt Matej Ferjan. Az ötszörös magyar bajnok emlékét örökké őrizzük.

"Fery" szülőhazájában, Szlovéniában zsinórban öt egyéni bajnoki címet szerzett 1997 és 2001 között, majd 2003-tól Magyarországon - a debreceni Simon and Wolf SC (2003-2008), a SpeedWolf Debrecen (2009-2010) és a Miskolc Speedway (2011) színeiben - halmozott sikert sikerre: öt egyéni bajnoki arany került a nyakába.

Legnagyobb diadalát 2000-ben aratta, amikor kiharcolta a Grand Prix-be jutást, és így 2001-ben és 2002-ben a világ legjobbjai között versenyzett.
A rendkívül népszerű salakmotoros 2007-ben megkapta a magyar állampolgárságot, így elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a válogatott 2008-ban bejutott a Világkupába.

Példamutató küzdőszellem, bámulatos akaraterő jellemezte. Számára nem volt elveszett ,vagy  reménytelen futam hiszen a végsőkig küzdött.A többszörös szlovén,és magyar bajnok nagyon sok szép emléket hagyott maga után szurkolói számára

Rá Emlékezünk ma magyarországi utolsó futamával


Nyugodj Békében 
Megosztás Google Plus

About V. Laci

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!