News
Loading...

Ma lenne 39-éves Matej Ferjan


Ma lenne 39-éves a tragikus hirtelenséggel elhunyt Matej Ferjan. Az ötszörös magyar bajnok emlékét örökké őrizzük.

"Fery" szülőhazájában, Szlovéniában zsinórban öt egyéni bajnoki címet szerzett 1997 és 2001 között, majd 2003-tól Magyarországon - a debreceni Simon and Wolf SC (2003-2008), a SpeedWolf Debrecen (2009-2010) és a Miskolc Speedway (2011) színeiben - halmozott sikert sikerre: öt egyéni bajnoki arany került a nyakába.

Legnagyobb diadalát 2000-ben aratta, amikor kiharcolta a Grand Prix-be jutást, és így 2001-ben és 2002-ben a világ legjobbjai között versenyzett.
A rendkívül népszerű salakmotoros 2007-ben megkapta a magyar állampolgárságot, így elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a válogatott 2008-ban bejutott a Világkupába.

Példamutató küzdőszellem, bámulatos akaraterő jellemezte. Számára nem volt elveszett ,vagy  reménytelen futam hiszen a végsőkig küzdött.A többszörös szlovén,és magyar bajnok nagyon sok szép emléket hagyott maga után szurkolói számára

Rá Emlékezünk ma magyarországi utolsó futamával


Nyugodj Békében 
Megosztás Google Plus

About V.Laci

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!