#SEC: Iversen a szabadkártyás

Holstedben kerül megrendezésre a Speedway Európa Bajnokság utolsó előtti, harmadik döntője, melyre a szabadkártyát Niels Kristian Iversen kapta. A pályatartalék versenyzők, Patrik Hougard és Rasmus Jensen.


"PUK" jelenleg a legjobb dán versenyző Nicki Pedersen mellett. Sok szakértő szerint a legdinamikusabb versenyző a világon.

" Nagyon tetszik a SEC sorozat. Bár nem volt még lehetőségem részt venni rajta, de nagyon várom a debütálást. Néztem a tv-ben néhány fordulót és mély benyomást tett rám. Nagyszerű versenyzők vannak a SEC-en. Indultam az Egyéni Európa Bajnokságon néhány évvel ezelőtt, azonban az még a régi formula volt, teljesen más. - mondta Niels Kristian Iversen a speedwayeuro.com oldalon.


Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy részt vehetek a versenyen. Már alig várom, és megteszek minden tőlem telhetőt, hogy a legtöbb pontot megszerezzem. Nagyon kemény küzdelem lesz, mert nagyon jó versenyzők vannak a SEC-en, de remélem, legalább a reményfutamig eljutok. Természetesen a győzelemért fogok harcolni, ezt szeretném elérni, az nagyon jó lenne. " - fejezte be Iversen.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi