Emil Sayfutdinov is megerősítette részvételét Schlein jubileumi versenyén.

Emil Sayfutdinov
Igazi csemegének lehetnek szemtanúi a speedway rajongók március 15-én, King’s Lynben. Ekkor rendezik meg Rory Schlein jubileumi versenyét. Az ausztrál vaspapucsos 15 éves évfordulóját ünnepli és erre az alkalomra komoly neveket hívtak meg.

Az elsők között volt, aki részvételét jelezte 2012 egyéni világbajnoka Chris Holder valamint 2013 világbajnoki bronzérmese, a dán Niels Kristian Iversen. Schlein két honfitársa Troy Batchelor és az idei ausztrál egyéni bajnok Jason Doyle is elfogadta a meghívást. A britek bombázója Chris Harris is ott lesz a North Folk Arénában. Rory Schlein egykori brit csapattársai közül Scott Nicholls,  Olly Allen és Simon Stead is részt vesznek majd a jubileumi versenyen. 

A legújabb szerzemény Emil Sayfutdinov, aki mint tudjuk, tavaly Európa királya lett. Ennek a hírnek nagyon örül mindenki, mivel az orosz kiválóság nagyon ritka jelenség a brit pályákon.

Schlein azt mondta - "Nagyon örülök, hogy Sayfutdinov is eljön a találkozóra. Nem kétséges, hogy Emil a az egyik legjobb és legizgalmasabb versenyző a világon. "


speedway365.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi