A lettek meglepetést szeretnének okozni

A nagy sikerű Speedway Best Pairs versenyek hamarosan elkezdődnek, hiszen már két hónap sincs hátra és március 28-án kezdetét veszi a három fordulós sorozat, melynek első fordulójára a lett válogatott nyert szabad-kártyát.

A lettek idén is az ütős hármasukkal lépnek pályára, Andžejs Lebedevs, Kjasts Puodžuks és Maksim Bogdanovs fogja képviselni Lettországot.

"Részt veszünk az első fordulóban Lengyelországban és ha minden a terveink szerint megy, akkor az eredményünk alapján, valószínűleg Esbjergben is. Az biztos, hogy mi mindent megteszünk ezért!" - mondta Andžejs Lebedevs, a lettek 20 éves tehetsége.

A SBP versenyek: 1. forduló Toruń - Lengyelország, március 28., 2. forduló: Güstrow - Németország, április 11 és 3. forduló: Esbjerg - Dánia, május 9. 

Résztvevő országok: Ausztrália, Dánia, Lengyelország, Oroszország, Svédország, USA és minden versenyen egy szabad-kártyás ország.

Természetesen az Eurosport csatorna mindhárom fordulót élőben közvetíti majd, azonban ha valaki márciusban Toruń felé venné az irányt, tájékoztatásul a jegyárak: 

Kék zóna, normál jegy: 40 PLN, kedvezményes: 25 PLN
Zöld zóna, normál jegy: 30 PLN, kedvezményes: 15 PLN
Piros zóna, normál jegy: 150 PLN
VIP jegy: 650 PLN


@speedwaybestpairs.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi