SBPC:A dánok a legerősebb kerettel érkeznek Torunba!

SBPC-
A háromszoros világbajnok Nicki Pedersen és a sérüléséből visszatérő Niels Kristian Iversen újra egy párban! A dán salakosok ismét méltán fognak harcolni a Speedway legjobb páros kupájában.

Kicsivel több mint egy hónap van hátra a toruni nyitófordulóig,és a dánok már leadták nevezésüket a versenyre,miszerint Nicki Pedersen,és Niels Kristian Iversen fogják képviselni hazájukat.Tavaly második helyen végeztek összetettben,de ennek ellenére  az utolsó fordulóban a Nicki Pedersen - Michael Jepsen Jensen kettős könnyedén maga mögé utasította a Darcy Ward-Chris Holder bajnok kettőst.

A dán klasszisokat senkinek nem kell bemutatni,hiszen tehetségük az önmagáért beszél.Tavaly Iversen idő előtt kénytelen volt befejezni a szezonját,és ezután hosszas rehabilitáció várt rá.Most újra készen áll a versenyzésre,és Nicki Pedersennel karöltve csodákra lehetnek képesek.

- Minden sportolónak egy a célja.Nyerni akarnak!Ha az előttünk álló szezonban több szerencsénk lesz,és nem lesznek sérülések akkor megnyerhetjük a Speedway legjobb párosok kupáját.-mondta Pedersen

Köztudott,hogy Niels Kristian Iversen egy remek salakmotor versenyző,viszont hosszú sérülése után ez lesz az első igazi komoly tét versenye.A dánok ennek ellenére a páros versenyzés történetében a legsikeresebb országnak számítanak.1970,és 1993 között összesen 17 éremmel gazdagodtak,ami igazán komoly eredménynek számít.

Emlékezzünk vissza,hogy a toruni nyitófordulóra már a lett,és az orosz csapat is megnevezték indulóikat. Lettországból Andzejs Lebedevs,Maksim Bogdanovs,és Kjastas Poudzukz,míg az oroszoktól Artiom Laguta,Grigorij Laguta,és Emil Sayfutdinov fog a MotoArenaba érkezni.

espeedway.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi