SWC 2015:Gniezno,és Kings Lynn lesznek a nyitófordulók

SWC
 Lengyelország,és Nagy-Britannia lesznek a 2015-ös salakmotoros csapat világkupa elődöntőinek a házigazdai.A sorozat első elődöntőjét június 06-án Gnieznoban fogják megrendezni,ahol a házigazda lengyelek ellenfelei Svédország és a Cseh-Köztársaság motorosai lesznek.
Szintén ehhez a csoporthoz fog csatlakozni a selejtezőkör győztese amelyre május 09-én Landshutban kerül majd sor.Itt Németország,Olaszország,Oroszország,és Szlovénia fog megküzdeni azért,hogy Gnieznoba kerüljön.

Gnienzo friss a világkupa történelmében és most fog debütálni,míg a brit  Nortfolk Arénában egymást követő hatodik alkalommal rendeznek világkupa eseményt.


 Az első elődöntő is igazi csemege lesz és nem szabad elfelejteni,hogy lengyelek hazai környezetben fognak versenyezni.Emellett az elmúlt évtizedben hat alkalommal az övék lett az aranyérem.Szinte biztosra vehető,hogy ők lesznek azok akik elsőként fognak továbbjutni a vojensi fináléba.

A másik elődöntő helyszíne King's Lynn,ahol a hazai britek mellett Ausztrália,az Egyesült Államok,és Lettország csapatai mérkőznek majd meg.Itt is nagy a tét hasonlóan a gnieznoi ághoz,hiszen csak az első kvalifikálja magát egyenes ágon a dániai döntőbe.

A két lebonyolított elődöntő 2-3 helyezettjei szintén Vojensbe fognak utazni,ahol a Race-Offba csak a legjobb csapat előtt nyílik ki a kapu a döntő felé vezető úton.

Nagy kérdés ki lesz az idei Ove Fundin Trophy győztese,az viszont már előre borítékolható,hogy a címvédő dánok nem fogják adni könnyen a bőrüket.

SWC Speedway Világkupa 2015
május 9. - selejtező - Landshut (Németország)
június 6. - 1. elődöntő - Gniezno (Lengyelország)
június 8 - 2. elődöntő -King's Lynn (Nagy-Britannia)
június 11. - Race-Off - Vojens (Dánia)
június 13 - Döntő - Vojens (Dánia)


monsterenergyswc.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi