EB döntők - minden helyszín adott

A megújult és nagy sikerrel futó Egyéni Európa Bajnokság harmadik fordulója még kérdőjeles volt az FIMEurope hivatalos versenynaptárában. Mára kiderült, a svédországi Kumla nyerte meg a harmadik döntőt.

Az EB avagy mostanában használatos nevén a SEC elsőként megrendezett elődöntője, mint azt már tudjuk, május 1-jén kerül megrendezésre Debrecenben. A verseny egészen biztosan a végsőkig izgalmas lesz, hiszen a tétje immáron teljesen megváltozott az Egyéni Európa Bajnokságnak, ezért a versenyzők mindent meg fognak tenni, hogy a döntőbe kerülhessenek.

A második és a harmadik elődöntőt május 16-án rendezik meg, a lettországi Daugavpilsben illetve Franciaországban, Lamothe Landerronban.

A mindent eldöntő Challenge versenyre egészen biztosan sok magyar szurkoló is el fog látogatni, hiszen a hazánkhoz igen közel eső, szlovéniai Lendva városának salakstadionjában kerül megrendezésre, május 30-án.

Idén is négy döntős lesz a SEC sorozat. A magyar szurkolóknak némi csalódást okozhat, hogy egyik helyszín sem lesz relatíve közel hazánkhoz, azonban az utolsó döntőre, ami a lengyelországi Ostrówban kerül sor, valószínűleg a Live-tour is el fog indulni, a másnapi pardubicei Aranysisak versennyel összekötve. De most nézzük a helyszíneket és időpontokat:

1. Döntő: Torun - Lengyelország, június 20.
2. Döntő: Landshut - Németország, július 11.
3. Döntő: Kumla - Svédország, augusztus 15.
4. Döntő: Ostrów - Lengyelország, szeptember 19.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi