Elindult a szezon

Elkezdődött a szezon Debrecenben
Ma délután kezdetét vette Debrecenben a 2015-ös salakmotoros szezon, hiszen megtartotta idei első edzését a Debrecen Speedway SE.

Bár esőt jósolt a meteorológiai szolgálat, szerencsére az égiek a kegyeikbe fogadták a 2015-ös év első tréningjét. Remek volt az időjárás és a résztvevőkön látszott, hogy igencsak ki vannak éhezve már egy jó kis motorozásra. Bár a technika elég sokszor megtréfálta még őket, ez azonban annyira nem nagy probléma, inkább most forduljon elő, mint élesben.

A pálya is elég jól bírta a hosszú tél után a kiképzést, bár az tréning végére eléggé gödrössé vált. A jövő heti versenyre előretekintve azonban bátran mondhatjuk versenyzőink győzni akarásával nem lesz probléma. A meghívásos csapatverseny rajtlistája, melyet jövő szombaton tartanak a Gázvezeték utcai stadionban, a jövő hét elejére várható.

Az edzésen részt vett ma: Bárány Márk, Benkő Roland, Fekete Sándor, Magosi Norbert, Nagy Zsolt, Pelei Csaba, Tabaka József, Tabaka Róbert, Tihanyi Sándor és Szegvári Róbert.

Hartyányi Péter jóvoltából néhány pillanatképet is kaptunk az idei első tréning hangulatáról is, melyet ezúton is köszönünk!

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi