SBPC:Bartosz Zmarzlik váltja Kasprzakot!


Április 11-án rendezik meg a Güstrowban a legjobb párosok kupájának 2.fordulóját,ahol Bartosz Zmarzlik fog Krzysztof Kasprzak helyett indulni. A lengyelek kapitánya Marek Cieslak hamar meghozta döntését a következő forduló előtt.

Emlékezzünk vissza Kasprzak két alkalommal lépett pályára,és mind két futamában pont nélkül tért vissza a depóba. Ezt követően a lengyel szövetségi kapitány le is cserélte őt,és a fiatal Piotr Pawlickinek adott lehetőséget,aki nagyon szépen versenyzett a toruni MotoArenában.


- Krzysztof Kasprzaknak van néhány problémája most,és most időt kell neki adni. Piotr Pawlicki lép elő főversenyzőnek Güstrowban Jarek Hampel párjaként,és a csapat tartalékja Bartosz Zmarzlik lesz majd. Zmarzlik megérdemli,hogy a csapatba kerüljön,hiszen nagyon jó formában teljesített az előkészületi mérkőzéseken. Emellett megnyerte az arany-sisak viadalt is Rawiczban maximális teljesítménnyel és látni rajta,hogy nagyon gyors.A második fordulóra vonatkozó csere viszont nem jelenti azt,hogy a harmadik fordulóra Kasprzak nem indulhatna majd Esbjergben.Mint mondtam már most időt akarok adni KK-nak,hogy kicsit össze szedje magát.Meggyőződésen,ha minden rendben lesz nála,akkor már Dániában ismét hasznát tudjuk venni. -nyilatkozta Marek Cieslak
speedwaybestpairs.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi