Páros EB döntő Fritz Wallner nélkül

Fritz Wallner
Szeptember 26-án Debrecenben rendezik meg a Páros Európa bajnoki döntőt,melyen az osztrákok legjobbja Fritz Wallner nem tud részt venni.Mint tudjuk a hétvégén Pardubicében állt starthoz Wallner,és nagyon jól indult neki ez a verseny.A selejtezőkörből könnyedén jutott be a főversenybe,hiszen remekül motorozott a pardubicei oválon.

Az elődöntőben viszont véget ért Fritz versenye,ugyanis a csoportjának második futamában a cseh Hynek Stichauer kiütötte alóla a motort,és az osztrák motoros ennek következtében hatalmasat bukott. A bukás után Wallner haza indult családjával,de nem érezte jól magát emiatt Bécsben kivizsgáltatta magát.Erős fejfájásra,és vállfájdalmakra panaszkodott,viszont ma délben elhagyhatta a kórházat.

Wallner megkeresésünkre elárulta,hogy számára véget ért sajnos a szezon.

- Sajnos nem tudok részt venni a debreceni Páros EB döntőn,mivel nagy problémáim vannak a vállammal.Az orvosommal folyamatosan kapcsolatban vagyok,és most rehabilitációra van szükségem.

Az osztrák sportolónak már több alkalommal is akadtak problémái a vállával,és még az is lehetséges hogy műtétre is sor kerülhet. Viszont Wallner reméli erre nem kerül majd sor,és minél gyorsabban felépül majd.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi