Sikeres hétvégét zárt Nagy Patrik - Fogasék is jól szerepeltek


Szombaton,és vasárnap rendezték meg a Román nyílt egyéni bajnokság hatodik-hetedik fordulóját.Nagy Patrik sikeresen zárta a hétvégéjét,mivel a két versenyen mindösszesen egyetlen pontot veszített.

A szombati hatodik forduló alapszakasza után Nagy Patrik a finálét is magabiztosan nyerte meg a bolgár Milen Manev,és a Roman Adrian Gheorge előtt. A finálé negyedik helyén egyébként Fanel Popa érkezett célba.Az első napon remek teljesítményt nyújtott a mezőny legidősebb tagja id.Fogas Imre ,aki 11 ponttal zárta versenyét.A Fogas család további tagjai ifj Fogas Imre 9 ponttal,míg Gábor 4 ponttal fejezte be napját.


Tekintsük meg az hatodik forduló döntőfutamát.

Vasárnap folytatódott a nemzetközi bajnokság,és az alapszakaszt a szombatihoz hasonlóan ismét Nagy Patrik nyerte meg.A fiatal magyar motoros,maximális pontszámmal nyerte meg az alapszakaszt,és nyugodtan várhatta a finálét.Sajnos a döntőben Patrik egy rossz startot fogott,és román vetélytársa vette át a vezetést,melyet a kockás zászlóig meg is tudott tartani.A versenyt végül a román motoros Adrian Gheorge nyerte meg Nagy,és a két bolgár Milen Manev,és Hristo Hristov
előtt.

Nagy örömünkre idős Fogas Imre nem adott le a lendületéből,és ezen a másnapi viadalon még egy lapáttal rátett.A hetedik fordulóban Imre bátyánk 12 ponttal fejezte be a versenyét,és így összetettben az ötödik helyen zárta napját.Fogas Gábornak a bajnokság ezen fordulóján jobban ment ez előző napi teljesítményéhez képest,és végül 8 pontot motorozott össze,aminek köszönhetően a nyolcadik helyen végzett. Ifj Fogas Imrének ezen a viadalon négy ponttal kellett megelégednie,ami végül a tizedik helyre volt elegendő.

Tekintsük  meg a hetedik forduló döntőjét 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi