Argentin nemzetközi bajnokság résztvevői!

Pawel Miesiac
Decemberben kezdetét veszi a 2015-2016-os Nemzetközi Egyéni bajnoki sorozat Argentínában,ahol a mezőnyben öt külföldi versenyző kapott meghívást.Ketten közülük most fognak már jól ismertek a dél-amerikai országban.

Az olasz Guglielmo Franchetti,és a bolgár Milen Manev szinte már állandó vendégnek számítanak Bahía Blancaban. A szervezők idén az ukrán Vitaly Lysakot hívták még meg,de a két lengyel meghívott minden bizonnyal a bajnokság favoritjai lesznek.

Mindkét polák nagyon rutinos rókának számít a lengyel ligában,és őket ha végig versenyzik az egész sorozatot akkor teljesen biztosan a dobogóra várhatjuk őket. A két lengyel salakszóró név szerint Pawel Miesiac,és David Stachyra lesznek majd.

A hazai nagy ágyúk közül Nicolas Covatti,Jonathan Iturre,és Fernando Garcia számítanak talán a legerősebb motorosoknak,de mint tudjuk az utóbbi elmúlt pár év tapasztalatai alapján folyamatosan fejlődik az argentin versenyzői állomány.

Az előzetes információk szerint az első fordulót december 13-án fogják megrendezni Bahía Blancában,majd a második fordulóra már Carlos Casaresben (dec.19) költözik át a mezőny.A bajnokság ezután devember 27-én fog folytatodni,szintén a jól ismert bahíai ovál pályán 

A bajnokság külföldi résztvevők
-Pawel Miesiac - lengyel
-David Stachyra - lengyel
-Vitaly Lisak - ukrán
-Milen Manev - bolgár
-Guglielmo Franchetti -olasz

Argentin versenyzők 

Nicolas Covatti,Jonathan Iturre.Fernando Garcia,Santiago Martínez, Sebastián Clemente, Facundo Cuello, Alejandro Iglesias, Maximiliano Westdorp, Christian Zubillaga, Julio Romano, Alejandro Polenta , Gonzalo Alfonso



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi