SEC: Keményen dolgoznak a szervezők az időpontok miatt!



Szinte minden évben problémát okoznak az Európa bajnokság,valamint a világbajnoki sorozatok időpontjai.2016-ban biztosan nem fog fejtörést okozni majd azoknak a versenyzőknek aki az Európa bajnokságon,és a Junior világbajnoki sorozatban indulni szeretnének.Most a lengyel One Sport vállalat egy nagyszerű hírt hozott nyilvánosságra mégpedig azt,hogy átvették az egyéni junior világbajnoki sorozat irányítását.

Néhány éves múltjuk alapján már éppen eleget bizonyítottak,hiszen az Európa bajnoki sorozat,valamint a Speedway Best Pairs is remekül működik az irányításuk alatt.
Azt lenne még nagyon szép ,ha valamikor sikerülne megállapodniuk a BSI által irányított Grand Prix sorozat illetékeseivel,és akkor az egyéni világbajnokságon is láthatnánk néhány olyan versenyzőt akik színesebbé tehetnék a küzdelemsorozatot.

Sok szurkoló szívesen látná az orosz Emil Sayfutdinovot is a GP-ben,viszont a kétszeres Európa Bajnok nem volt hajlandó az elmúlt néhány évben részt venni.Természetesen itt nem csak az időpont egybeesésekről van szó,hanem a díjazások között van tetemes különbség.Minden profi sportoló ebből a sportból él,és igazából a döntésüket tiszteletben kell tartani.

Lássuk akkor az egyenlőre tudható menetrendek időpontjait.

Európa-bajnokság (SEC):
július 16. - Güstrow (Németország)
augusztus 6 - [helyszín nem megerősített]
augusztus 19. - [helyszín nem megerősített]
szeptember 17 - [helyszín nem megerősített] (Lengyelország)

Egyéni  Junior Világbajnokság:

június 18 - Final 1 - King’s Lynn (Egyesült Királyság)
szeptember 16 - Final 2 - Pardubice (Csehország)
október 2 - Final 3 - Gdańsk [megerősítendő] (Lengyelország)

sportowefakty.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi