U/21 Jack Holder Victoria állam bajnoka

December 19-én rendezték meg a Victoria állam egyéni junior bajnokságáért kiírt bajnoki döntőt,melyet Jack Holder nyert meg.Második helyen végzett Zaine Kennedy ,míg nagy meglepetésre csak a harmadik helyen Max Fricke végzett. A fináléban  utolsó  helyen  Jaimon Lidsey érkezett célba.


Chris Holder öccse Jack idén remekül teljesített eddig,és parádés sikerek íródtak a neve mellé.Ebben az évben debütált a brit Premier Leagueban is,ahol fontos pontokat szerzett a Devilsnek,de a legnagyobb sikere egyértelműen a junior csapat világbajnoki bronzérem.Az európai szezon végeztével a kisebbik Holder  kiváló formában versenyez hazájában,hiszen nemrégiben a Loxford Parkban az U21-es nyugat ausztrál egyéni bajnoki címet is bezsebelte már.

500 cc bajnokság végeredménye Victoria állam:
  1. Jack Holder 
  2. Zaine Kennedy
  3. Max Fricke
  4. Jaimon Lidsey



Ugyanezen a napon rendezték meg a 250köbcentiméteres kategóriáért kiírt bajnoki címet is,melyet az ausztrál csodagyerek Matthew Gilmore nyert meg.A fiatal vaspapucsos ebben az évben szinte mindent megnyert ahol elindult,de a legnagyobb dicsősége idén a 250 ccm kategória egyéni világbajoki címe.

250 cc bajnokság végeredménye Victoria állam 
  1. Matthew Gilmore
  2. Declan Knowles
  3. James Davies
  4. Oliver Hamilton

Forrás Judy Mackay

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi