Magosi Norbert a Stal Rzeszówban.


Ma megjelent a Stal Rzeszów hivatalos weboldalán,hogy újabb két új versenyzővel bővült a keretük.Az egyik a fiatal dán tehetség Nicklas Porsing,a másik pedig Magosi Norbert.

Porsing az előző szezonban az Ostrów versenyzője volt,és most ismét a lengyel 1-2 összevont ligában láthatják szurkolói.Magosi Norbertről egy nagyon tapasztalt versenyzőnek számít a lengyel ligában,hiszen karrierjét 1996-ban (KSM Krosno) kezdte el lengyel pályákon.Nagyon sok sikert megélt már,de legnagyobb sikerei egyértelműen még a Speedway Miskolc csapatához vezethetőek vissza.

Remélhetőleg idén a 41-éves szegedi vaspapusos lehetőséget is fog kapni,hogy élesben bizonyíthasson.Sajnos az elmúlt évek tapasztalatai alapján magyar versenyzők,csak a tesztversenyekig jutnak el,már ha eljutnak.

Szinte minden évben ugyanaz a szomorú forgatókönyv számukra.Gyere ki edzeni,aztán majd lesz valahogy.Az viszont hogy edzegetünk nem hoz a konyhára semmit,sőt csak pénzbe kerül.Természetesen ezekre az év eleji tesztmeccsekre is szükség van,hiszen innen választ a csapat vezetősége.


stal-rzeszow


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi