Jason Doyle februárban újra százszázalékos lesz


Jason Doyle megkezdte a rehabilitációját,amelynek köszönhetően már februárban teljesen felépülhet sérüléséből. Az ausztrál a 2016-os szezonban a legjobb szezonját teljesítette karrierje során,ám a toruni GP fordulón sérülés miatt kénytelen volt feladni további versenyeit .

- Lassan már minden meggyógyult,és nem érzek több fájdalmat próbálok minél hamarabb a pályára visszatérni.Most amúgy is egy hosszabb szünet kezdődött el a következő szezonig,és feltétlenül vissza akarok térni teljesen egészségesen a  tavaszi rajtig. Szerdán volt az első kezelésem a vállamat illetően,és az orvosok azt mondták három hónapra lesz szükségem a 100%-os felépüléshez. -nyilatkozta Doyle

Mint tudjuk Barcelonában kezelték a GP sztárt egy speciális klinikán,ahol többek között Emil Sayfutdinovot is rendbe hozták.Ez a klinika Európa egyik legkeresettebb kórháza,ahol már nagyon sok Moto GP ,valamint autóversenyzőt is sikeresen kezeltek már.

Doyle egyetlen bánata most az,hogy nem tud szülőföldjére Ausztráliába haza utazni,mivel a Torunban megszerzett tüdősérülésének köszönhetően a repülés még egy darabig nem engedélyezett számára.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi