Súlyos balesetet szenvedett Tomasz Gollob!


Ma délelőtt a lengyel ikon Tomasz Gollob egy motokrossz  versenyen vett részt,és ezt megelőzően a tréningen Gollob elveszítette az uralmát motorja fölött,és balesetet szenvedett. Jelenleg a Bydgoszczban küzdenek az orvosok azért,hogy visszanyerje érzését a lábaiba.

A baleset 11-óra körül történt,és azonnal megállapították a helyszínen lévő orvosok,hogy komoly fej és gerincsérülést szenvedett a salakos sztár.Azonnal mentőhelikopterrel szállították kórházba ahol már műtéti beavatkozást is végrehajtottak nála. A helyszíni szemtanúk szerint Gollob azt mondta a hordágyon,hogy nem érzi a lábait.Az orvosok megerősítették a hírt miszerint a hetes csigolya eltört,valamint a gerincvelő is megsérült. 2010 egyéni világbajnokának a balesete sokkolta az egész salakos társadalmat,és most mindenki a legbiztatóbb hírekre számít. Az orvosok megpróbálnak minden tőlük telhetőt,hogy Gollob visszanyerje érzését a lábaiban.

Gollobnak egyébként ma este lett volna liga meccse a Grudziadz csapatával,de ez most sajnos nem kivitelezhető a balesetnek köszönhetően. Gollob helyettesítője ma este Antonio Lindbäck lesz,akiért nem kis pénzért repülő taxit küldtek a csapat vezetői.

Jobbulást kívánunk a lengyel ikonnak!

speedway24.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi